Lektiehjælp i folkeskolen Matematik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger I lektiehjælp til matematik i folkeskolen?

Matematik kan være et svært fag, og hos GoTutor snakker vi med mange frustrerede forældre, der oplever, hvordan deres barn falder bagud for matematikundervisningen. Niveauet stiger fra år til år, og hvis dit barn først falder rigtigt bagefter, kan det være svært at nå klassekammeraternes niveau på egen hånd. Med en lektiehjælper fra GoTutor kan dit barn få øjnene op for matematik, så faget i fremtiden ikke bliver en hovedpine, men noget, han/hun faktisk synes, kan være sjovt at arbejde med. Kontakt os i dag, så finder vi sammen ud af, hvordan dit barn kan få gode oplevelser med matematik!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Giv dit barn den bedste hjælp

Matematik i folkeskolen består af mange aspekter, som børnene skal have styr på for at klare sig igennem faget. Men det kan godt være svært selv at overskue, og her er det en fordel med en lektiehjælper, der kan hjælpe dit barn til at forstå de emner, der volder problemer. Det gælder om at få succesoplevelser, som giver barnet motivationen til at arbejde for faget – og det vil jeres tilknyttede underviser gøre sit bedste for, at barnet opnår! Vi kan hjælpe dit barn, uanset om det drejer sig om at lægge tal sammen i de små klasser, eller der skal arbejdes på geometri og ligninger på de større klassetrin.

Vores dygtige undervisere i matematik

Johannes S.

Johannes S.

Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Geofysik og Rumteknologi

Se profil
Rikke H.

Rikke H.

University College - Nordjylland - UCN

Lærer

Se profil
Umme H.

Umme H.

Københavns Universitet - KU

Odontologi

Se profil
Christopher H.

Christopher H.

Den frie lærerskole i ollerup

Se profil
Laurits K.

Laurits K.

HF

Se profil
Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil

Få professionel lektiehjælp til matematik i folkeskolen

Når vi tilbyder lektiehjælp til matematik i folkeskolen, er det vigtigste, at dit barn finder glæden ved matematik. Det skal være sjovt og spændende at gange tal, dividere, regne med brøker og løse ligninger, men det bliver det kun, hvis man forstår faget og har redskaberne til det. Hos GoTutor får I en lektiehjælper, der besidder både pædagogiske og sociale egenskaber i undervisningen til børn og unge, og som kan skræddersy og tilpasse hver undervisningstime til lige præcis dit barn. Vi arbejder målrettet ud fra de udfordringer, dit barn kæmper med, og gør matematikfaget sjovt. Du kan læse mere om vores lektiehjælpere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Sådan fungerer vores lektiehjælp

Hos GoTutor arbejder vi med langsigtede og kortsigtede mål i forløbet med lektiehjælp til matematik i folkeskolen. Det langsigtede mål kan være at opnå glæde ved og lyst til matematik, hvorimod et kortsigtet mål kan være at lære at dividere. På den måde vil der være små og store succesoplevelser gennem hele forløbet. Vi ved, at børn er forskellige og lærer på hver deres måde. Jeres lektiehjælper vil kortlægge, hvad der fungerer bedst for dit barn, og herefter arbejde ud fra den læringsstil, der giver de bedste resultater.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn