Privatundervisning til elever i 0.-10. klasse

Find en privatunderviser, der løfter dit barn fagligt og personligt

Vælg fag

Bliv ringet op

Certificerede privatunderviseret

Hos GoTutor gennemgår alle undervisere en grundig certificering, inden de går i gang med at undervise. Det skal sikre, at de ikke bare fagligt, men også pædagogisk, lever op til GoTutors standarder, og kan levere den bedst mulige undervisning til hver enkelt elev.

Underviserne er selv topstuderende fra en række af landets videregående uddannelser, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Vigtigst er det dog for os at de forstår eleven. At være dybt inde i stoffet er ikke det eneste, der skal til, for at blive en dygtig lærer.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn