Privatundervisning til elever i 0.-10. klasse

Find en privatunderviser, der løfter dit barn fagligt og personligt

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fik Naja hjælp i 6. klasse

Privatundervisning styrker trivslen

For nogle børn kan tiden i folkeskolen blive en hård omgang, fordi de har svært ved at følge med i timerne. Faglige nederlag kan lede til forringet selvtillid og undgåelse af det eller de fag, der volder barnet problemer. Det leder naturligvis kun til forringede faglige resultater, hvis man undgår problemet – hvilket blot bekræfter barnet i, at han/hun ikke dur til noget. I den situation er 10 års folkeskolegang pludselig meget lang tid! Hos GoTutor tilbyder vi privatundervisning i folkeskolen skræddersyet til dit barn i det eller de fag, hvor der er behov for en hjælpende hånd. Kontakt os til en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med en privatunderviser kan hjælpe dit barn til styrket faglighed og større trivsel.

Trænede og uddannede undervisere til dit barn

Hos GoTutor gennemgår alle undervisere en grundig certificering, inden de går i gang med at undervise. Det skal sikre, at de ikke bare fagligt, men også pædagogisk, lever op til GoTutors standarder, og kan levere den bedst mulige undervisning til hver enkelt elev.

Underviserne er selv topstuderende fra en række af landets videregående uddannelser, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Vigtigst er det dog for os at de forstår eleven. At være dybt inde i stoffet er ikke det eneste, der skal til, for at blive en dygtig lærer.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

GoTutor tilbyder privatundervisning i alle fag

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer