Privatundervisning i folkeskolen

Privatundervisning, der styrker faglighed og trivsel

For nogle børn kan tiden i folkeskolen blive en hård omgang, fordi de har svært ved at følge med i timerne. Faglige nederlag kan lede til forringet selvtillid og undgåelse af det eller de fag, der volder barnet problemer. At undgå problemet leder naturligvis kun til forringede faglige resultater - hvilket bare bekræfter barnet i, at de ikke duer til noget. I den situation er 10 års folkeskolegang pludselig meget lang tid.

Hos GoTutor tilbyder vi privatundervisning skræddersyet til dit barn, i det eller de fag, hvor der er behov for en hjælpende hånd. Kontakt os, og tag en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med en privatunderviser kan hjælpe dit barn til styrket faglighed og større trivsel.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Fordele ved privatundervisning

Der er mange fordele ved privatundervisning. Først og fremmest tager en privatunderviser udgangspunkt i netop dit barns udfordringer, og tilpasser forløbet efter dit barns behov. Med privatundervisning er der altid ro i “klasseværelset”, da undervisningen foregår i hjemmet. Det betyder også, at dit barn kan genvinde det faglige fodfæste i trygge rammer. Vores omsorgsfulde og kompetente undervisere ved, hvornår dit barn har brug for et pusterum, og hvornår de kan klø på med et lille ekstra skub.

Certificerede privatunderviseret

Hos GoTutor gennemgår alle undervisere en grundig certificering, inden de går i gang med at undervise. Det skal sikre, at de ikke bare fagligt, men også pædagogisk, lever op til GoTutors standarder, og kan levere den bedst mulige undervisning til hver enkelt elev.

Underviserne er selv topstuderende fra en række af landets videregående uddannelser, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Vigtigst er det dog for os at de forstår eleven. At være dybt inde i stoffet er ikke det eneste, der skal til, for at blive en dygtig lærer.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn