Eksamenshjælp i gymnasiet

Kom godt igennem gymnasiets eksaminer med eksamenshjælp fra GoTutor

Vælg fag

Eksamenshjælp tilpasset dine behov

Det kan være overvældende at skulle op til en eksamen, man ikke føler sig godt klædt på til. Man kan føle sig så rundt på gulvet, at man måske ikke engang kan overskue at læse op, og så bliver det en meget hård eksamen.

Hos GoTutor tilbyder vi én-til-én hjælp til eksamenslæsning i alle fag. Forløbet skræddersyes efter dine behov og ønsker, så du føler dig taget ved hånden dér, hvor det er svært. Sammen kan vi tilrettelægge netop dét forløb, du eller dit barn har brug for, for at kunne gå op til eksamen med højnet faglighed og ro i maven.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vores eksamenspakke

Hos GoTutor tilbyder vi en skræddersyet eksamenspakke, bestående af 10 timers én-til-én undervisning med en af vores dygtige privatundervisere, der selv har deres års erfaring med eksaminer. Underviseren kan både hjælpe med forståelse af specifikke dele af pensum, du frygter at trække, gennemgå hele fagets pensum fra en ende af med dig, eller gennem aha-oplevelser og højnet selvtillid afhjælpe en flere år gammel frygt for det grønne bord. Sammen tilrettelægger i forløbet og afstemmer målet, sådan så vores underviser bedst muligt kan imødekomme dine ønsker og behov, og du i sidste ende er godt klædt på til at gå op til din eksamen.

Lektiehjælp eller eksamenshjælp?

Vil du være bedre klædt på næste år samfundsfag på A-niveau, matematik på B-niveau eller måske kemi på C-niveau? Så kontakt GoTutor for at få en fast lektiehjælp i matematik, fysik, dansk, engelsk eller noget helt femte. Vi har stor erfaring og tilbyder lektiehjælp uanset niveauet eller faget.

Hele 90% oplever højere motivation og selvtillid med vores hjælp. Netop motivationen til at lære og troen på egne evner højner faglighed og trivsel i skolen og afhjælper den panik, der opstår, når eksamensperioden nærmer sig. Løbende lektiehjælp kan hjælpe med at gøre eksamenslæsning til en meget mere overskuelig og behagelig proces.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information
Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet

Læs mere om eksamenshjælp på ungdomsuddannelserne

Mundtlig eksamen
Skriftlig eksamen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn