Eksamenshjælp i gymnasiet

Få skræddersyet eksamenshjælp på gymnasieniveau i dag!

Vælg fag

Bliv ringet op

En del af

Lektiehjælp eller eksamenshjælp?

Vil du være bedre klædt på næste år samfundsfag på A-niveau, matematik på B-niveau eller måske kemi på C-niveau? Så kontakt GoTutor for at få en fast lektiehjælp i matematik, fysik, dansk, engelsk eller noget helt femte. Vi har stor erfaring og tilbyder lektiehjælp uanset niveauet eller faget.

Hele 90% oplever højere motivation og selvtillid med vores hjælp. Netop motivationen til at lære og troen på egne evner højner faglighed og trivsel i skolen og afhjælper den panik, der opstår, når eksamensperioden nærmer sig. Løbende lektiehjælp kan hjælpe med at gøre eksamenslæsning til en meget mere overskuelig og behagelig proces.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Pris per time

399 kr.

  • Skriftlig og mundtlig eksamen

  • 24-timers eksamen

  • Eksamensopgaver

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Kemien mellem underviser og elev

Hos GoTutor handler det om mennesker, og derfor anerkender vi, at kemien mellem underviser og elev er et af de vigtigste udgangspunkter for, at vi kan få et succesfuldt eksamensforløb. Vi har derfor kortlagt vores underviseres unikke undervisningsstil og personlighed, så vi hurtigt og effektivt kan finde dén underviser, der passer til dig eller dit barn, og som kan tage det hele i det tempo, der er brug for, og på den måde, der er brug for – lige fra den første eksamensbekymring melder sig, til du sidder foran det grønne bord.

Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet
Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn