Eksamenshjælp i gymnasiet

Få skræddersyet eksamenshjælp på gymnasieniveau i dag!

Vælg fag
Læs vores kundeudtalelser

Eksamenshjælp i gymnasiet til dine behov

Det kan være overvældende at skulle op til en eksamen, man ikke føler sig godt klædt på til. Man kan føle sig så rundt på gulvet, at man måske ikke engang kan overskue at læse op, og så bliver det en meget hård eksamen. Hos GoTutor tilbyder vi privat eksamenshjælp i gymnasiet til alle fag. Forløbet skræddersyes efter dine behov og ønsker, så du føler dig hjulpet dér, hvor det er svært. Sammen kan vi tilrettelægge netop det forløb, du har brug for, så du kan gå op til eksamen med højnet faglighed og ro i maven.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vores eksamenspakke

Hos GoTutor tilbyder vi en skræddersyet eksamenspakke bestående af 10 timers 1:1-undervisning med en af vores dygtige privatundervisere, der selv har års erfaring med eksaminer. Underviseren kan både hjælpe med forståelse af specifikke dele af pensum, du frygter at trække, gennemgå hele fagets pensum fra en ende af med dig, eller gennem aha-oplevelser og højnet selvtillid afhjælpe en flere år gammel frygt for det grønne bord. Sammen tilrettelægger I forløbet og afstemmer målet, så vores underviser bedst muligt kan imødekomme dine ønsker og behov, og du i sidste ende er godt klædt på til at gå op til din eksamen.

Lektiehjælp eller eksamenshjælp?

Vil du være bedre klædt på næste år samfundsfag på A-niveau, matematik på B-niveau eller måske kemi på C-niveau? Så kontakt GoTutor for at få en fast lektiehjælp i matematik, fysik, dansk, engelsk eller noget helt femte. Vi har stor erfaring og tilbyder lektiehjælp uanset niveauet eller faget.

Hele 90% oplever højere motivation og selvtillid med vores hjælp. Netop motivationen til at lære og troen på egne evner højner faglighed og trivsel i skolen og afhjælper den panik, der opstår, når eksamensperioden nærmer sig. Løbende lektiehjælp kan hjælpe med at gøre eksamenslæsning til en meget mere overskuelig og behagelig proces.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Certificerede undervisere

Når du kontakter GoTutor, vil du hurtigt blive tildelt en af vores dygtige undervisere, der er klar til fagligt såvel som personligt at støtte op om dig i forløbet med eksamenshjælp i gymnasiet. Alle vores undervisere har selv fået topkarakterer i deres undervisningsfag; på den måde kan vi sikre, at de kender stoffet indgående. De har desuden gennemgået en omfattende certificering for at sikre deres faglighed, deres pædagogiske evner og deres sociale tæft. De brænder hver og én for at lære fra sig og løfte børn og unge ud af de faglige mavepiner, der i værste fald kan komme til at karakterisere et helt skoleliv.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang
Kemien mellem underviser og elev

Hos GoTutor handler det om mennesker, og derfor anerkender vi, at kemien mellem underviser og elev er et af de vigtigste udgangspunkter for, at vi kan få et succesfuldt eksamensforløb. Vi har derfor kortlagt vores underviseres unikke undervisningsstil og personlighed, så vi hurtigt og effektivt kan finde dén underviser, der passer til dig eller dit barn, og som kan tage det hele i det tempo, der er brug for, og på den måde, der er brug for – lige fra den første eksamensbekymring melder sig, til du sidder foran det grønne bord.

Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet
Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn