Eksamenshjælp i gymnasiet

Få skræddersyet eksamenshjælp på gymnasieniveau i dag!

Vælg fag

Eksamenshjælp i gymnasiet til dine behov

Det kan være overvældende at skulle op til en eksamen, man ikke føler sig godt klædt på til. Man kan føle sig så rundt på gulvet, at man måske ikke engang kan overskue at læse op, og så bliver det en meget hård eksamen. Hos GoTutor tilbyder vi privat eksamenshjælp i gymnasiet til alle fag. Forløbet skræddersyes efter dine behov og ønsker, så du føler dig hjulpet dér, hvor det er svært. Sammen kan vi tilrettelægge netop det forløb, du har brug for, så du kan gå op til eksamen med højnet faglighed og ro i maven.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Lektiehjælp eller eksamenshjælp?

Vil du være bedre klædt på næste år samfundsfag på A-niveau, matematik på B-niveau eller måske kemi på C-niveau? Så kontakt GoTutor for at få en fast lektiehjælp i matematik, fysik, dansk, engelsk eller noget helt femte. Vi har stor erfaring og tilbyder lektiehjælp uanset niveauet eller faget.

Hele 90% oplever højere motivation og selvtillid med vores hjælp. Netop motivationen til at lære og troen på egne evner højner faglighed og trivsel i skolen og afhjælper den panik, der opstår, når eksamensperioden nærmer sig. Løbende lektiehjælp kan hjælpe med at gøre eksamenslæsning til en meget mere overskuelig og behagelig proces.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang
Kemien mellem underviser og elev

Hos GoTutor handler det om mennesker, og derfor anerkender vi, at kemien mellem underviser og elev er et af de vigtigste udgangspunkter for, at vi kan få et succesfuldt eksamensforløb. Vi har derfor kortlagt vores underviseres unikke undervisningsstil og personlighed, så vi hurtigt og effektivt kan finde dén underviser, der passer til dig eller dit barn, og som kan tage det hele i det tempo, der er brug for, og på den måde, der er brug for – lige fra den første eksamensbekymring melder sig, til du sidder foran det grønne bord.

Intensiv eksamenshjælp i gymnasiet
Mundtlig eksamen Skriftlig eksamen

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn