Eksamenshjælp i gymnasiet Dansk

Få et fagligt og personligt løft inden din danskeksamen

Mange elever i 3. G har svært ved at læse op til dansk. Der er både retskrivning og læsning, de forskellige genre i den skriftlige eksamen, og så det enorme pensum efter 3 år. Hvordan læser man overhovedet op til sådan en eksamen? I værste fald giver man op på forhånd, og det kan ses på det endelige resultat.

GoTutor tilbyder eksamenshjælp i dansk på gymnasiet. Med en kyndig underviser får du hurtigt overblik over pensum. Sammen laver i en læseplan, der giver et massivt løft inden eksamen - både i faglighed og selvtillid.

Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan eksamenshjælp i dansk kan løfte dig!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamen i Dansk A

Den skriftlige eksamen i dansk på A-niveau er obligatorisk. Derudover ryger mundtlig dansk i puljen af udtræksfag.

Skriftlig dansk er delt i en delprøve uden hjælpemidler, og en med - du har sikkert lavet, hvad der føles som 20 eksamenssæt i skriftlig dansk allerede. Mundtlig dansk er en klassisk eksamen. Her trækker du et spørgsmål, får noget forberedelsestid, og fremlægger din analyse for censor og eksaminator.

Begge eksamener præsentere deres egne udfordringer. Udfordringer, som GoTutor kan hjælpe med. En af vores dygtige undervisere tager dig ved hånden og sørger for, at du får fod på stoffet inden eksamen. Det giver bedre resultater, både fagligt og personligt.

Vores dygtige undervisere i dansk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Maja A.

Maja A.

University College - Lillebælt - UCL

Lærer

Se profil

Vores dygtige undervisere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende. De har fået topkaraktere i det eller de fag, de underviser i, og de brænder for at give et løft til de elever, der har brug for det.

Mange af vores danskundervisere studerer selv dansk eller litteratur på universitetet, men det er ikke et krav. Det vigtigste for GoTutor er, at vores undervisere brænder for at levere den bedst mulige undervisning, og har forudsætningerne.

Du kan læse mere og møde alle vores dygtige undervisere

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn