Eksamenshjælp i gymnasiet Biologi

Få styr på dit pensum i biologi med GoTutor

Hvis du skal op til eksamen i biologi har du et stort pensum at få styr på. Både på A-, B- og C-niveau kan det virke uoverskueligt at læse op, lave dispositioner og finde hoved og hale i svære koncepter, man måske undgik lidt, dengang man fik undervisning i dem. Hvis man ikke ved, hvor man skal starte, kan det gå ud over det endelige resultat. GoTutor tilbyder eksamenshjælp i biologi på gymnasiet. Vores kyndige underviser skræddersyr et intensivt eksamensforløb, der bliver tilrettelagt ud fra dine behov og udfordringer. Ring til GoTutor og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din eksamen i biologi.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamen i biologi

Har du biologi på A-niveau, kan du både trække skriftlig og mundtlig eksamen. Den skriftlige eksamen er en 5-timers sit-in prøve, og den mundtlige en 24-timers eksamen. Eksamen i biologi på B- og C-niveau ligner hinanden meget, nemlig en mundtlig eksamen med relativt kort forberedelsestid. Det betyder, at du skal have godt styr på pensum, inden du dukker op til eksamen. GoTutor tilbyder hjælp til både skriftlig og mundtlig biologi på alle niveauer. Vores dygtige eksamenshjælper er med dig til at terpe, læse og forstå svære koncepter. Sammen får i samlet tankerne, noterne og dispositionerne, så du ved hvad du skal gøre, når du går op og trækker dit spørgsmål.

Vores dygtige undervisere i biologi

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Philip J.

Philip J.

Syddansk Universitet - SDU

Biokemi og molekylær biologi

Se profil
Safiya A.

Safiya A.

Copenhagen Business School - CBS

Management of creative business processes

Se profil
Sissel V.

Sissel V.

Københavns Universitet - KU

Sociologi

Se profil
Asbjørn W.

Asbjørn W.

International Baccalaureate

Se profil

Dygtige undervisere

Vores undervisere i biologi har selv fået topkaraktere i faget, som minimum på det niveau, de underviser i. De er håndplukkede ud fra faglige og pædagogiske kompetencer, og brænder for at hjælpe børn og unge med skolen.

Mange af vores undervisere i biologi læser selv biologi eller lignende på universitetet, men det er ikke et krav. Det vigtigste for GoTutor er, at vores undervisere kan hjælpe bedst muligt, og ikke hverken videre uddannelse eller et vist antal års erfaring.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

fysik
Læren om masse, rum og tid
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn