Eksamenshjælp i gymnasiet Engelsk

Få et løft i engelsk inden din eksamen

Når man afslutter engelsk i gymnasiet, enten efter 2. eller 3. G, er den sidste prøvelse sandsynligvis en eksamen. Både den skriftlige og mundtlige eksamen i engelsk kan give sved på panden. Pensum er stort, og der kan være tvivl om, hvordan man overhovedet skal læse op til sådan en eksamen. Det kan betyde, at man undgår det - og det går i sidste ende ud over resultaterne.

GoTutor tilbyder eksamenshjælp til gymnasieelever, der skal op i engelsk på A- eller B-niveau. Vores dygtige underviser skræddersyr en læseplan til dig, så du på rekordtid får fod på stoffet. Det giver et bedre resultat i sidste ende - både fagligt og personligt.

Kontakt GoTutor og hør, hvordan eksamenshjælp i engelsk kan hjælpe dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamen i engelsk på A- og B-niveau

Eksamen er til for at teste, hvad eleverne kan i et givent fag. Oven i det tester de for mange også en flere år gammel eksamensangst. Men det skal til.

Den skriftlige eksamen i engelsk er delt op i en delprøve uden hjælpemidler, og en med. Den første er en engelsk grammatik- og læseprøve, mens den anden er et essay. Den mundtlige eksamen i engelsk er også en klassiker. Her trækker du en tekst, og efter forberedelsestiden fremlægger du og indgår i en samtale med censor og eksaminator.

Begge eksamener kan være udfordrende. GoTutor kan tilbyde en hjælpende hånd, i form af en underviser, der hjælper med at skabe overblik og tilrettelægge en læseplan. Sammen får i fod på pensum, så du kan gå op til din eksamen med ro på nerverne.

Vores dygtige undervisere i engelsk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil

Dygtige undervisere

Hos GoTutor ansætter vi kun de dygtigste studerende i landet. Vi håndplukker dem på baggrund af deres faglige, pædagogiske og sociale kompetencer, og klæder dem godt på til undervisning gennem en grundig certificering.

Mange af vores undervisere studerer selv engelsk på universitetet, og har flere års erfaring med at undervise og give eksamens- og lektiehjælp i engelsk. Dette er dog ikke et krav fra GoTutors side. Vi går op i, at hver og en af vores undervisere ønsker at møde den enkelte elev hvor de er, og har forudsætningerne for at levere den bedst mulige undervisning. Du kan møde alle vores dygtige undervisere

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn