Eksamenshjælp i gymnasiet Fransk

Sprogkyndige franskundervisere til eksamenshjælp

Vi matcher dig med en en af vores dygtige franskundervisere, der selv har fået topkarakter i faget, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer, uanset hvilke emner du ønsker at gennemgå og dygtiggøre dig i. Vores franskundervisere er højt kvalificeret til at yde eksamenshjælp i fransk og hjælpe dig med at lære sproget, så du bliver klar til din eksamen; hvad enten du gerne vil træne udtale, ordforråd eller noget helt tredje. De kan undervise dig i alle de mange facetter af det smukke, franske sprog, og de sørger for at sammensætte et undervisningsforløb til dig, hvor du får styrket de svagheder, som du føler dig usikker og utryg ved.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Intensiv eksamenspakke i fransk

GoTutors specielle eksamenspakke indebærer et forløb på 10 timers privat eksamenshjælp i fransk med en dygtig franskunderviser. Sammen med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til præcis de ønsker og behov, du har for din undervisning. Forløbet med eksamenshjælpen kan tilpasses dine ambitioner, hvad enten du vil træne din udtale af de franske gloser, eller du ønsker hjælp til at udvide og styrke dit ordforråd, så du forstår og kan svare på alle de spørgsmål, du kan blive stillet til eksamen. De korte undervisningstimer er målrettede, intensive og højst effektive, så du med denne eksamenspakke får et undervisningsforløb, hvor du kan føle dig tryg ved det franske sprog og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen.

Vores dygtige undervisere i fransk

Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Thea S.

Thea S.

Københavns Universitet - KU

Fransk Sprog og Kultur

Se profil
Suzan S.

Suzan S.

Student fra Århus Gymnasium

Se profil
Sabina E.

Sabina E.

Aarhus Universitet - AU

Statskundskab

Se profil
Giti B.

Giti B.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Anja E.

Anja E.

STX - almen studentereksamen

Se profil

Få eksamenstræning til et 12-tal

Til din eksamen er det først og fremmest vigtigt, at du har et solidt ordforråd og kan snakke på flot fransk - du skal derfor have godt styr på udtalen af de franske gloser, og du skal vise, at du har et godt kendskab til både grammatik og sætningsopbygning. Du skal kunne udvise bred forståelse for både sproget og emnerne på pensum ved at svare fyldestgørende på de spørgsmål, du bliver stillet, så du kan vise eksaminator og censor, at du er velforberedt og har lært at mestre det franske sprog til en flot karakter.

Det er helt op til dig selv, hvordan du klarer din eksamen - vores undervisere kan desværre ikke være med, når slaget skal stå. Men vi kan garantere dig, at de vil hjælpe dig mod målet og give dig alle de redskaber, du behøver for at score en topkarakter!

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn