Eksamenshjælp i gymnasiet Tysk

Alles klappt mit Prüfungshilfe

Hvad end man har tysk på B- eller A-niveau, begynder eller fortsætter, er eksamen i tysk en notorisk faglig hovedpine. Det er de færreste elever, der føler sig klædt på til at tale tysk igennem en hel eksamen, eller for den sags skyld at oversætte og analysere i den skriftlige eksamen på A-niveau.

GoTutor kan hjælpe. Vi tilbyder eksamenshjælp i tysk på gymnasiet på A- og B-niveau. Med en af vores tyskkyndige undervisere får du hurtigt overblik over pensum og talt dit tyske varmt, så du er klar til eksamen.

Kontakt GoTutor og tag en uforpligtende samtale om, hvordan eksamenshjælp kan få det hele til at klappe for dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Mundtlig og skriftlig eksamen i tysk

Tysk på B-niveau, som er det, de fleste elever har, afsluttes potentielt med en mundtlig eksamen. Til den mundtlige eksamen trækker man en ukendt tekst, analyserer den i forberedelseslokalet. Dette bliver efterfulgt af et oplæg og en samtale med eksaminator og censor.

Den mundtlige eksamen på A-niveau foregår meget lig den på B-niveau, selvfølgelig med et større pensum og højere krav. På A-niveau er der dog også en skriftlig eksamen i puljen. Den består af tre dele; oversættelse eller resumé, redegørelse og tekstforståelse samt en analyse/kommentaropgave.

Med eksamenshjælp fra GoTutor bliver der sat ind dér, hvor der er behov. Om du har brug for at tale tysk eller lave eksamenssæt, ridse op på tysk grammatik eller lave noter til pensum, kan GoTutor hjælpe. Jo bedre forberedt, du er, jo bedre bliver din eksamen - både oplevelsen og resultatet.

Vores dygtige undervisere i tysk

Emil G.

Emil G.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kamilla K.

Kamilla K.

Kontorassistent med speciale i administration

Se profil
Josephine F.

Josephine F.

HHX - merkantil studentereksamen

Se profil
Anna P.

Anna P.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Kathrine T.

Kathrine T.

Syddansk Universitet - SDU

Cand. mag. i religion og engelsk

Se profil
Anna D.

Anna D.

STX - almen studentereksamen

Se profil

Tyskkyndige undervisere

Hos GoTutor håndplukker vi de dygtigste undervisere i landet. Ved ansættelse gennemgår de en grundig screening, der sikrer deres faglige og pædagogiske kompetencer. De har desuden fået topkarakterer i det eller de fag, de underviser i.

Flere af vores undervisere i tysk læser selv tysk på universitetet, men det er ikke et krav. Det vigtigste for os er, at de brænder for at hjælpe børn og unge, der har det svært, og at de har forudsætningerne for at gøre det. De fleste af vores undervisere er unge. De kan selv huske, hvordan det var at have svært ved et fag i gymnasiet. Den frustration og ængstelighed ønsker de at afhjælpe, ved at møde eleven, der hvor de er, og langsomt bygge selvtillid og faglighed op igen. Du kan møde alle vores dygtige undervisere

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn