Eksamenshjælp i gymnasiet Spansk

Hjælp fra eksamenserfarne spanskundervisere

Skal du op i spansk og mangler hjælp til eksamen? Hos GoTutor tilbyder vi dig et intensivt forløb til eksamenshjælp med en højt kvalificeret underviser, der hjælper dig med de forskellige facetter af det spanske sprog.

Vi udvælger kun Danmarks dygtigste undervisere, der alle opnår certificering gennem vores screeningprogram med pædagogiske kurser, så vi kan sikre dig den bedste hjælp.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamenshjælp af sprogkyndige undervisere

Vi matcher dig med en en af vores dygtige undervisere, der selv opnåede en topkarakter i spansk. Din underviser står også klar til at styrke dine eksamenskompetencer, så du føler dig mere tryg ved situationen og klar til eksaminationen. Vores spanskundervisere er højt kvalificeret til at yde eksamenshjælp i spansk og hjælpe dig med at lære sproget, så du bliver klar til din eksamen; hvad enten du gerne vil træne udtale, ordforråd eller noget helt tredje. De kan undervise dig i alle de mange facetter af det spanske sprog, og de sørger for at sammensætte et undervisningsforløb til dig, hvor du får styrket de svagheder, som du føler dig usikker og utryg ved.

Vores dygtige undervisere i spansk

Eksamenspakke til effektiv undervisning

GoTutor kører med en speciel eksamenspakke, der indebærer et forløb på 10 timers privat eksamenshjælp i spansk med en dygtig spanskunderviser. I fællesskab med din underviser tilpasser du forløbet og de enkelte undervisningsgange, så de passer til præcis de ønsker og behov, du har for din undervisning i spansk. Dette 10-timers forløb kan nemt justeres efter dine ambitioner, hvad enten du vil øve dig i din udtale af de spanske gloser, eller du ønsker hjælp til at udvide og styrke dit ordforråd. Det vigtigste er, at du forstår og kan svare på alle de spørgsmål, du kan blive stillet til eksamen. Med eksamenspakken får du målrettede, intensive og højst effektive undervisningstimer, samt et undervisningsforløb, hvor du kan føle dig tryg ved det spanske sprog og hurtigt kan optimere dine forudsætninger for at gå til eksamen.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn