Eksamenshjælp i gymnasiet Matematik

Få ro i maven til din eksamen i matematik

Når ens eksamen i matematik nærmer sig, får mange gymnasieelever svedige håndflader. Uanset om man har haft det på C-, B- eller A-niveau er matematik et svært fag med et massivt pensum. Det kan være svært at vide, hvor man overhovedet skal starte med at læse op, og frygten for at dumpe lurer måske bagerst i hovedet.

GoTutor tilbyder eksamenshjælp til matematik på gymnasiet. Vores dygtige underviser hjælper dig med at skabe overblik, så i kan sætte ind, hvor behovet er størst. I sidste ende betyder det, at du kan gå til eksamen med ro i maven.

Kontakt GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan eksamenshjælp i matematik kan hjælpe dig.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Eksamen i Matematik A, B eller C

På gymnasiet kan du både risikere at skulle op til mundtlig og skriftlig matematik. Mundtligt får du en række spørgsmål på forhånd, som du kan forberede dig på, og skriftligt er der en delprøve med hjælpemidler og en uden.

GoTutor kan hjælpe med begge. Sammen med en af vores dygtige lektiehjælpere kan du udforme og øve dine dispositioner til den mundtlige eksamen, og gennemgå skriftlige eksamenssæt med øje for, hvor du har udfordringer. Sådan kan du i sidste ende gå op til det grønne bord med ro i maven.

Vores dygtige undervisere i matematik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil

Kompetente undervisere

Hos GoTutor har vi håndplukket vores undervisere blandt landets topstuderende. De har alle fået topkaraktere i det eller de fag, de underviser i, fx matematik og fysik. Vigtigst er det dog for os, at de brænder for at hjælpe de elever, der har svært ved at knække koden.

Flere af vores undervisere i matematik læser til ingeniør, kemiker, fysiker eller lignende, men det er fra GoTutors side ikke et krav. De har behøver ikke at have års erfaring med at lære matematik fra sig. Til gengæld har de alle viljen og forudsætningerne.

Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

fysik
Læren om masse, rum og tid
Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn