Afgangseksamen i 9. klasse

Kom godt igennem folkeskolens sidste udfordring med eksamenshjælp fra GoTutor

Bliv ringet op

En del af

Afslut på en god måde

Selvom man yder sit bedste i eksamensforberedelsen, kan nogle fag godt være svære at klare på egen hånd. Det kan være, at dit barn har brug for hjælp til ét eller flere hele fag, men det kan også være, at der bare er brug for hjælp til et enkelt emne. Uanset hvilket fokus I ønsker, at lektiehjælpen skal have, vil jeres underviser sammensætte et skræddersyet forløb efter barnets behov. 9. klasses afgangseksamen er forberedende på det studieliv, der venter forude, såfremt dit barn ønsker at fortsætte på skolebænken. Det er derfor vigtigt, at der gives de bedste forudsætninger for at afslutte alle eksamener på en god måde.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Pris per time

399 kr.

  • Skriftlig og mundtlig eksamen

  • 24-timers eksamen

  • Eksamensopgaver

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn