Eksamenshjælp i folkeskolen

Kom godt igennem folkeskolens sidste udfordring med eksamenshjælp fra GoTutor

Vælg fag

Eksamenshjælp i folkeskolen giver ro i maven

Efter 10 års undervisning i folkeskolen skal alle elever op og vise, hvad de kan til folkeskolens afgangseksamen. Netop denne kan være grund til meget bekymring og usikkerhed. De karakterer, man får, kan have stor indflydelse på, hvad man kan senere hen. Ydermere har de fleste 9. klasser kun erfaring med prøver fra de nationale test og fremlæggelse af projektopgaver. Alt i alt er det en meget nervepirrende situation.

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet eksamenshjælp i folkeskolen til elever i 9. og 10. klasse, der gerne vil have en hjælpende hånd med de mange eksaminer, der venter. Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med en eksamenshjælper kan hjælpe dig eller dit barn ved det grønne bord.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Vores kompetente eksamenshjælpere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende fra hele Danmark.

Vores eksamenshjælpere er alle vidt forskellige med forskellige kompetencer, uddannelser og social baggrund. Det, de har tilfælles, er en passion for at hjælpe børn og unge, der har brug for et ekstra skub for at forløse deres fulde faglige potentiale.

Hos GoTutor tror vi på, at elever lærer bedst, når de bliver mødt der, hvor de er. Det betyder, at vi altid stræber efter at lave det bedste match mellem elev og underviser, både fagligt og personligt, og at hver eneste af vores undervisere kan tilrettelægge undervisningen efter netop deres elevs unikke behov og ønsker.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn