Eksamenshjælp i folkeskolen

Kom godt igennem folkeskolens sidste udfordring med eksamenshjælp fra GoTutor

Vælg fag

Bliv ringet op

En del af

Vores kompetente eksamenshjælpere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende fra hele Danmark.

Vores eksamenshjælpere er alle vidt forskellige med forskellige kompetencer, uddannelser og social baggrund. Det, de har tilfælles, er en passion for at hjælpe børn og unge, der har brug for et ekstra skub for at forløse deres fulde faglige potentiale.

Hos GoTutor tror vi på, at elever lærer bedst, når de bliver mødt der, hvor de er. Det betyder, at vi altid stræber efter at lave det bedste match mellem elev og underviser, både fagligt og personligt, og at hver eneste af vores undervisere kan tilrettelægge undervisningen efter netop deres elevs unikke behov og ønsker.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Pris per time

399 kr.

  • Skriftlig og mundtlig eksamen

  • 24-timers eksamen

  • Eksamensopgaver

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn