Eksamenshjælp i folkeskolen

Kom godt igennem folkeskolens sidste udfordring med eksamenshjælp fra GoTutor

Afgangseksamen

Eksamenshjælp giver ro i maven ved det grønne bord

Efter 10 års undervisning i folkeskolen skal alle elever op og vise hvad de kan til folkeskolens afgangseksamen. Netop denne kan være grund til meget bekymring og usikkerhed. De karakterer, man får, kan have stor indflydelse på, hvad man kan senere hen. Ydermere er de fleste 9. klassers eneste erfaring med prøver de nationale test og fremlæggelse af projektopgaver. Alt i alt er det en meget nervepirrende situation.

Hos GoTutor tilbyder vi skræddersyet eksamenshjælp til elever i 9. og 10. klasse, der gerne vil have en hjælpende hånd med de mange eksaminer, der venter. Ring og få en uforpligtende snak om, hvordan et forløb med en eksamenshjælper kunne hjælpe dig eller dit barn ved det grønne bord.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Folkeskolens afgangseksamen

Folkeskolen skal forberede eleverne til videre uddannelse, og folkeskolens afgangseksamen er således det sidste, man skal igennem, før den obligatoriske del af skolegangen er ovre. Afgangsprøven består samlet af syv eksamener, både mundtlige og skriftlige. Gennemsnittet af de karakterer, man får til sin afgangseksamen, kan have en stor indflydelse på ens videre uddannelse.

De obligatoriske prøver er skriftlig dansk og matematik, samt mundtlig dansk, engelsk og en fællesprøve i de naturvidenskabelige fag. Eleven har desuden to såkaldte udtrækseksamener; altså eksamener, der trækkes fra en pulje af muligheder. I dette tilfælde udtrækkes der fra en pulje med naturvidenskabelige fag, og fra en med humanistiske fag.

Vores kompetente eksamenshjælpere

Vores eksamenshjælpere er alle vidt forskellige, med forskellige kompetencer, uddannelser og social baggrund. Det, de har tilfælles, er en passion for at hjælpe børn og unge, der har brug for et ekstra skub for at forløse deres fulde faglige potentiale.

Hos GoTutor tror vi på, at elever lærer bedst, når de bliver mødt, der hvor de er. Det betyder, at vi altid stræber efter at lave det bedste match mellem elev og underviser, både fagligt og personligt, og at hver eneste af vores undervisere kan tilrettelægge undervisningen efter netop deres elevs unikke behov og ønsker.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn