Nervøs for eksamen?
Få intensiv hjælp i dag

1-1 eksamenshjælp

Eksamenshjælp tilpasset dine behov

Drømmer du om en topkarakter til din eksamen? Hos GoTutor er vi specialiseret i eksamenshjælp og privatundervisning for både folkeskole- og gymnasieelever. Vi tilbyder dig individuel og målrettet hjælp til eksamen med udgangspunkt i de ønsker og behov, du selv har for undervisningen og det samlede forløb. Sammen med din underviser kortlægger du forløbet og dine timer, så undervisningen matcher dine ambitioner, og du til sidst føler dig godt forberedt til din kommende eksamen. Her kan du læse mere om mundtlig eksamen og skriftlig eksamen.

Det siger vores kunder

4.7 ud af 5

Baseret på 152 anmeldelser

Certificerede undervisere

Vi tildeler dig en af vores dygtige undervisere, der selv har opnået topkarakter i det gældende fag, og som er klar til at styrke dine eksamenskompetencer. Vi kan hjælpe dig med at blive klar til eksamen, uanset hvilken af fagets forskellige discipliner du ønsker lektiehjælp til. Alle vores undervisere gennemgår en omfattende screeningproces, der til sidst giver dem certificering som underviser hos GoTutor - på den måde kan vi sikre dig, at din lektiehjælper er kvalificeret både fagligt og pædagogisk.

Mød vores lektiehjælpere
Eksamenshjælp i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte

24-timerseksamen
Dispostion og vejledning
Læs mere
Eksamenspakken

Hos GoTutor tilbyder vi en speciel og skræddersyet eksamenspakke, der indebærer et forløb på 10 timers undervisning med en privatunderviser, der kan give dig hjælp til eksamen i det fag, du har det svært med. Sammen med din underviser tilpasser du det samlede forløb og de enkelte undervisningsgange, så du får mest muligt ud af din eksamenshjælp og føler dig godt forberedt, når du skal ind til din eksamen. Undervisningstimerne kan fokusere på et enkelt aspekt af faget, som du føler dig utryg og usikker ved, men igennem forløbet kan I også gennemgå dit pensum fra ende til anden - du bestemmer helt selv, hvad du har brug for.

Eksamensforløb

Den rette hjælp til din eksamen

Eksamensboost - 10 timer

3990 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

Kom igang
Pakkens indhold

Med GoTutors eksamensboost er du fuldt dækket ind op til dine eksaminer. Kom igang i dag!

Skriftlig eksamen

Mundtlig eksamen

24-timers eksamen

Eksamensopgaver

Over 90% mener, at de forbedrede deres karakter

Når du starter et forløb med en underviser hos GoTutor, får du adgang til din personlige eksamensplatform, hvor du kan følge med i din fremgang skridt for skridt. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. På den måde kan du hele tiden se tilbage på dit forløb og følge med i din udvikling og dine resultater.

Vi har hjulpet tusindvis af gymnasieelever trygt frem til studenterhuen. Skal vi også hjælpe dig?

Målrettet og effektiv læring
GoTutors læringsmetode
Individuel behovsanalyse

Vi undersøger og kortlægger i fællesskab, hvad dit barns egentlige udfordringer og behov er - og sammen sætter vi mål for, hvordan dit barn kan opnå trivsel og glæde ved skolegangen.

Behovsfokuseret undervisning

Dit barns lektiehjælper vil arbejde mod disse mål med en læringsstil, der passer til præcis dit barn. Med de helt rette redskaber kan dit barn opnå motivation, selvtillid og tro på egne evner.

Løbende rapportering

Du kan som forælder løbende følge dit barns fremgang og gennem rapportering fra jeres lektiehjælper få et overblik over dit barns læringsoplevelser, succeser og faglige udvikling.

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn