Opgavevejledning i gymnasiet til skriftlig selvsikkerhed

Få hjælp og vejledning til at skrive opgaver i gymnasiet

Læs mere om opgavevejledning

Du skal i 1.g øve dig i at skrive dit studieretningsprojekt, derfor skal du skrive en større opgave nu. Men kan du ikke se hvordan dansk og historie skal høre sammen? Ring til GoTutor og få styr på det hele! Vores dygtige undervisere har selv været igennem den svære proces af opgaveskrivning, og de er fuldt udstyret til at hjælpe dig, så du kan få styr på, hvad i alverden der skal skrives.

Det er igen tid til de indledende øvelser med SRO’en. Men fangede du den ikke rigtig i 1.g, og føler du dig stadig ikke sikker på hvordan du skal gøre det i denne omgang? Det er intet problem med GoTutor, vores undervisere kan hjælpe med deres store erfaring i opgaveskrivning, så du bliver klar til næste års store opgave.

Så er det blevet tid til det store studieretningsprojekt, og du er i tvivl om hvad du vil skrive om, hvordan du lægger en læseplan, eller du føler dig bare ikke god nok til at skrive sådan et stort projekt. Hos GoTutor tilbyder vi hjælp fra erfarne undervisere, der alle selv ved hvor svært det kan være at stå med en SRP. De har erfaring med at skrive opgaver, og de ved hvordan man gør teksten så skarp som mulig. Ring til GoTutor og bliv matchet med en underviser, der er ekspert i lige de fag du gerne vil skrive i!

Nu har du øvet dig med på de to indlede opgaver, men du føler dig stadig ikke klar til at skrive det store studieområdeprojekt. Hvordan skriver man en problemformulering, og hvordan ved man om man har svaret på den? Lad en underviser fra GoTutor, der har masser erfaring med at skrive opgaver, give en hånd med! Vi matcher dig med en underviser, der har helt styr på de to fag du skal skrive i, og som kan guide dig igennem hele skriveprocessen.

Det er endelig blevet tid til at skrive din større skriftlige opgave, men du fangede ikke rigtig hvordan det fungerer, da du skrev historieopgaven. GoTutor kan hjælpe ved at matche dig med med en underviser, der har stor erfaring indenfor opgaveskrivning. Om det er en læseplan, der skal være styr på, eller om du bare altid har haft svært ved at skrive opgaver, vi finder en underviser, der kan løfte dig, i lige det, du skal løftes i!

Du skal nu lave en større opgave i dansk og idéhistorie, og det er bare ikke de fag du har det bedst med. Dine lærere sætter temaet, men de har valgt noget der er kedeligt, der ikke motiverer dig. GoTutor finder ud af, sammen med dig, præcis hvad du har svært ved, uanset om temaet er Det Moderne Gennembrud eller Demokratiet i internettets tid.

Nu skal du allerede skrive en stor opgave igen, og du synes ikke det gik godt sidst. Måske var det svært at blive motiveret. GoTutor finder lige den underviser, der kan hjælpe dig bedst igennem skriveprocessen, så du kan føle dig klar til studieområdeprojektet i 3.g!

Næste år skal du skrive din større skriftlige opgave. Men bliver du nervøs over kun at få et forsøg, før du skal prøve det for alvor? Lad GoTutor guide dig igennem, så du kan føle dig 100% klar og selvsikker, når det er tid til næste års opgaveskrivning.