Opgavevejledning i gymnasiet DHO

Hvordan får du en god start?

Du skal øve dig i at skrive dit studieretningsprojekt, så nu bliver du sat til at skrive i dansk og historie. Men du har aldrig skrevet to fag sammen før, måske er det lige præcis disse to fag, der er dine hadefag, måske gør en større skriftlig opgave dig nervøs. Du vil gerne være sikker på at komme godt fra start, og det er også fjollet allerede at falde ved startlinjen. Men hvordan kommer man godt fra start? Det er især svært hvis man ikke er motiveret eller mangler selvtillid. Vores dygtige og passionerede undervisere kan guide dig igennem forløbet, både ved at strukturere en læseplan, vise og forklare de bedste analysemetoder, og hjælpe dig med, hvordan man sætter en kildehenvisning og laver bilag. Ring til GoTutor, og få tilknyttet den perfekte underviser, til dine behov!

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi kører ikke med ”låste pakker” og ting med småt

Vi sammensætter det forløb, som du har behov for!

Pris per time

399 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

  • Fair vilkår og betingelser

Book dit forløb nu

Vi hjælper i hele processen!

Planlægning

Opgavestruktur

Kildehenvisninger

Feedback

Mundtlig prøve

Eksamenstræning

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoTutor kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.