Opgavevejledning

Folkeskolens projektopgaver, gymnasiernes endeløse afleveringer eller universiteternes neglebidende akademiske projekter – du kan få hjælp til det hele!

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Få hjælp til opgaveskrivning og aflevér med ro i maven

Der kan opstå et virvar af problematikker, uanset hvilken slags opgave man skriver. Et generelt problem, når man skriver, kan være manglen på inspiration. Man kan være usikker på, hvordan man holder den røde tråd. Måske er det ikke engang et spændende emne, og så kan motivationen dale gevaldigt. Du har måske brug for en sparringspartner til den endelige konklusion? I værste fald bliver opgaven ikke afleveret, og det kan have mange konsekvenser; på gymnasiet får du fx fravær, som fører til lavere karakterer. En løsning kunne være at få hjælp til opgaveskrivning og få nye øjne på opgaven og projektet. Derfor tilbyder GoTutor hjælp, så du kan få afleveret en opgave med ro i maven, som du kan være stolt af!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Skriver I for mig, hvis jeg får hjælp til opgaveskrivning?

Alle opgaver og projekter kan føre til frustrationer, man kan miste tilliden til sine egne evner, og man kan blive usikker på, om ens egne meninger og konklusioner er gode nok. Det kan virke nemmere bare at få en anden til at skrive opgaven for sig – men hos os kan du altså ikke få skrevet din opgave. Vi kan derimod hjælpe dig med at løfte dit faglige niveau, så du i fremtiden selv kan skrive uden problemer. Sammen finder vi ud af, hvilken del af skrivningen der volder problemer og skaber negative følelser hos dig. Herfra matcher vi dig med den underviser, der kan hjælpe dig og give dig de metoder, der passer til præcis dine udfordringer. På den måde kan du aflevere opgaven med stolthed, for du har selv skrevet den!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Skriv opgaver med vores ildsjæle

Vores undervisere er udvalgte efter deres faglige, sociale og pædagogiske kompetencer. Alle de undervisere, der tilbyder hjælp til opgaveskrivning, har det tilfælles, at de har bestået en udførlig screeningsproces, fået topkarakterer i skriftlige opgaver og har passion og engagement for at lære andre at skrive på en struktureret og effektiv måde. Derfor kan du være sikker på at blive matchet med en af landets mest kyndige ildsjæle, når du skal få styr på at sætte det rigtige komma og gå på opdagelse efter den røde tråd i teksten. Du får altså to topkvalificerede øjne på din tekst, og sammen kan I løfte det faglige niveau.

Mød vores undervisere
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn