Opgavevejledning

Engelskstile, projekter, folkeskolens projektopgave, gymnasiernes endeløse afleveringer, universiteternes akademiske projekter, du kan få hjælp til det hele!

Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Bliv stolt af dine opgaver

Der kan opstå et virvar af problematikker, uanset hvilken slags opgave man skriver. Et generelt problem når man skriver, kan være manglen på inspiration. Man kan være usikker på hvordan man holder den røde tråd. Måske er det ikke et spændende emne, så motivation er dalet. Du har måske brug for en sparringspartner til den endelige konklusion. I værste fald, bliver opgaven ikke afleveret, og det kan have mange konsekvenser. På gymnasiet får du fx fravær, som fører til lavere karakterer. En løsning kunne være at få flere øjne på, og derfor tilbyder GoTutor hjælp, så du kan få afleveret en opgave du kan være stolt af!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Skriver I min opgave for mig?

Alle opgaver og projekter kan føre til frustrationer, man kan miste tilliden til sine egne evner, og man kan være usikker på om ens egne meninger og konklusioner er gode nok. Det kan virke nemmere, bare at få en anden til at skrive for en. Hos os kan du ikke få skrevet din opgave, men vi kan hjælpe dig med at løfte dit faglige niveau, så du i fremtiden selv kan skrive uden problemer. Sammen finder vi ud af, præcis hvilken del af skrivningen, der volder problemer og skaber negative følelser. Herfra matcher vi dig med den underviser, der kan give dig de metoder, der passer til dine udfordringer.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb med GoTutor tilknytter vi en ildsjæl, der hjælper dig med lige det, som du har behov for. Vi skræddersyr et forløb til dig, hvor din underviser målretter sig efter dine udfordringer og din læringsstil. Sammen vil du og din underviser kortlægge dine behov, og du behøver ikke føle dig presset, for det hele bliver tilrettelagt efter dit tempo. Din underviser guider dig igennem udfordringerne, og gennem dette samarbejde kan du give slip på frustration og usikkerhed. På den måde sikrer du, at du i fremtiden kan skrive tekst så godt som muligt.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Skriv opgaver med vores ildsjæle

Vores undervisere er udvalgte efter deres faglige, sociale og pædagogiske kompetencer. Alle de undervisere, der tilbyder hjælp til opgaveskrivning, har det tilfælles, at de har bestået en udførlig screeningsproces, fået topkarakterer i skriftlige opgaver, samt har en passion og engagement for at lære andre at skrive på struktureret og effektiv måde. Derfor kan du være sikker på, at blive matchet med en af landets mest kyndige ildsjæle, når du skal få styr på at sætte det rigtige komma, og gå på opdagelse efter den røde tråd i teksten. Du får altså to topkvalificerede øjne på din tekst, og sammen kan I løfte det faglige niveau.

Mød vores undervisere
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn