Opgavevejledning

Folkeskolens projektopgaver, gymnasiernes endeløse afleveringer eller universiteternes neglebidende akademiske projekter – du kan få hjælp til det hele!

Folkeskole Gymnasie

Få hjælp til opgaveskrivning og aflevér med ro i maven

Der kan opstå et virvar af problematikker, uanset hvilken slags opgave man skriver. Et generelt problem, når man skriver, kan være manglen på inspiration. Man kan være usikker på, hvordan man holder den røde tråd. Måske er det ikke engang et spændende emne, og så kan motivationen dale gevaldigt. Du har måske brug for en sparringspartner til den endelige konklusion? I værste fald bliver opgaven ikke afleveret, og det kan have mange konsekvenser; på gymnasiet får du fx fravær, som fører til lavere karakterer. En løsning kunne være at få hjælp til opgaveskrivning og få nye øjne på opgaven og projektet. Derfor tilbyder GoTutor hjælp, så du kan få afleveret en opgave med ro i maven, som du kan være stolt af!

To piger øver tal sammen Pige i folkeskolen laver lektier hjemme Fælles hjemmeundervisning af to folkeskoleelever Folkeskoleelev gennemgår lektier med sin underviser Folkeskoleelever på vej i skole
Dreng i folkeskolen får privat lektiehjælp

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Skriv opgaver med vores ildsjæle

Vores undervisere er udvalgte efter deres faglige, sociale og pædagogiske kompetencer. Alle de undervisere, der tilbyder hjælp til opgaveskrivning, har det tilfælles, at de har bestået en udførlig screeningsproces, fået topkarakterer i skriftlige opgaver og har passion og engagement for at lære andre at skrive på en struktureret og effektiv måde. Derfor kan du være sikker på at blive matchet med en af landets mest kyndige ildsjæle, når du skal få styr på at sætte det rigtige komma og gå på opdagelse efter den røde tråd i teksten. Du får altså to topkvalificerede øjne på din tekst, og sammen kan I løfte det faglige niveau.

Mød vores undervisere

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Trustpilot

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Pris per time

299 kr.

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn