Opgavevejledning i gymnasiet SSO

Søger du hjælp eksamenshjælp til SSO?

Kontakt GoTutor i dag, så planlægger vi sammen, hvordan du kan få mest ud af dit SSO-forløb. Efter vi har taget en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, går vi i gang med at finde den helt rigtige underviser til dig. Hvis du kontakter os i dag, kan vi sætte forløbet i gang indenfor to hverdage. Skriv dit telefonnummer ind på den her side, så ringer vi dig op indenfor 24 timer. Vi glæder os til at hjælpe dig godt igennem din SSO.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi kører ikke med ”låste pakker” og ting med småt

Vi sammensætter det forløb, som du har behov for!

Pris per time

399 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

  • Fair vilkår og betingelser

Book dit forløb nu

Vi hjælper i hele processen!

Planlægning

Opgavestruktur

Kildehenvisninger

Feedback

Mundtlig prøve

Eksamenstræning

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoTutor kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.