Opgavevejledning i gymnasiet

Problemer med at skrive opgaver? Lad os løse det sammen!

Vælg opgave
Læs vores kundeudtalelser

Opgaveskrivning i gymnasiet sikrer hjælp i din skriveproces

Hos GoTutor står vi med en masse erfarne, effektive og passionerede undervisere, der er klar med hjælp til opgaveskrivning i gymnasiet. Vi kan hjælpe med både almindelige afleveringer og større opgaver – uanset hvad dine udfordringer er, guider GoTutors dygtige undervisere dig igennem processen!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

DHO (1.g)

Du skal allerede fra start af øve dig på at skrive et studieretningsprojekt, og derfor skal du udarbejde en større opgave i 1.g. Men kan du ikke se, hvordan dansk og historie skal høre sammen? Ring til GoTutor og få styr på det hele! Vores dygtige undervisere har selv været igennem opgaveskrivningens svære proces, og de har udstyret til også at guide dig godt igennem.

Læs mere om hjælp til DHO

SRO (2.g)

Det er igen tid til de indledende øvelser i større opgaveskrivning. Men fangede du den ikke rigtig i 1.g, og/eller føler du dig ikke helt sikker på, hvordan du skal gøre det i denne omgang? Det er intet problem, vores undervisere kan hjælpe med deres store erfaring i opgaveskrivning, så du kommer godt igennem din opgave og kan aflevere med stolthed.

Læs mere om hjælp til SRO
...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

SRP (3.g)

Så er det blevet tid til det store studieretningsprojekt, men måske du er i tvivl om, hvad opgaven skal omhandle og hvordan det nu lige er, man lægger en læseplan? Måske føler du dig bare ikke fagligt stærk nok til at skrive sådan et stort projekt? Hos GoTutor tilbyder vi hjælp fra erfarne undervisere, der selv ved, hvor svært det kan være at stå med en SRP. De har erfaring med at opgaveskrivning i gymnasiet, og de ved, hvordan man gør teksten så skarp som mulig. Ring til GoTutor og bliv matchet med en underviser, der er ekspert i lige præcis de fag, du gerne vil skrive i!

Læs mere om hjælp til SRP
Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn