Opgavevejledning i gymnasiet SRO

Hjælp fra eksamenserfarne undervisere

Har du brug for hjælp til SRO? Studieretningsopgaven forbereder dig på dit studieretningsprojekt, men det kan være svært at finde ud af, hvordan opgaven helt konkret skal besvares, og det kan i værste fald føre til en lav karakter. Hos GoTutor har vi landets bedste undervisere, og du får en privatunderviser til dit forløb, der hjælper dig godt igennem din opgave. Kontakt os i dag, så tildeler vi dig den underviser, der passer til dine fag og problemstillinger samt ønsker og behov.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vi kører ikke med ”låste pakker” og ting med småt

Vi sammensætter det forløb, som du har behov for!

Pris per time

399 kr.

  • Certificerede undervisere

  • Fleksibelt forløb

  • 5 stjerner på Trustpilot

  • Fair vilkår og betingelser

Book dit forløb nu

Vi hjælper i hele processen!

Planlægning

Opgavestruktur

Kildehenvisninger

Feedback

Mundtlig prøve

Eksamenstræning

Vi tager afstand fra snyd
Hos GoTutor kan vi hjælpe dig med at skabe struktur i din opgave, men vi kan ikke skrive din opgave for dig. Vi underviser udelukkende i de dele, der vedrører opgavens overordnede aspekter. Dette omfatter fx opgavens opbygning, kommaregler, kildehenvisninger og søgning efter litteratur - selvfølgelig med en underviser, der kan perspektivere dette til de fag, du har valgt at arbejde med. Når du afleverer din opgave, kan du derfor være stolt over, at det er dig selv, der har forfattet din SRP, og du kan tage imod din karakter med et stort smil på læben.