Specialist i PPC og SEM søges

GoTutor søger en specialist i betalt marketing (ppc, sem, og analytics). Herunder er det især vigtigt, at du er specialist i Google Ads og Facebook Ads.

Løbende optimering og gennemgang

Da betalt marketing i 2019 er en omkostningsfuld affære, er det vigtigt, at vi udnytter det fulde potentiale heraf, og til en pris der er så lav som muligt. Derfor søger vi en specialist der kan hjælpe os med, at vi får det bedste ud af vores betalte digitale marketing.

Vi forestiller os, at du er selvstændig, en del af et bureau eller blot ønsker et supplerende job. Vi leder efter en profil, der er i stand til at optimere løbende samt at foretage en rutinemæssig gennemgang af vores konti en gang om måneden.

Du vil indgå i et samarbejde med vores eksisterende sem/ppc team samt vores content-team. Dit job vil være at gennemgå termer, indstillinger, bud og andre optimeringsmuligheder samt at komme med forslag til nye kampagner. Du vil desuden skulle indgå i et månedlig møde med marketingsteamet, hvor vi gennemgår dette i fællesskab. Din vigtigste rolle vil være at kontrollere vores konti samt at optimere via analyse.

Ansøg stillingen:

Løbende indkaldelse til samtale

Vi er selv et specialiseret og certificeret team inden for ppc, med kenskab til de fleste hjørner af betalt marketing.

Dog må vi indse, at vi har brug for nye friske øjne til at opdage og reagere på alle de fejl, som vi helt sikkert laver.

Udover at have tilknyttet dig som ekstern rådgiver, afholder vi løbende møder med Google som hjælper os med at få det maksimale ud af vores marketing.

Arbejdstiden vil være varrierende. Først vil vi holde et møde, hvor vi sammen vil kortlægge hvor mange timer månedligt der vil være behov for. Dette vil vi bestemme ud fra dine kvalifikationer og hvor stort et omfang du vil kunne varetage opgaverne.

Dine opgaver:

  • Kontrollering og optimering af kampagner
  • Analyse og rapportering
  • Ideudvikling og opbygning af nye kampagner
  • Samarbejde og sparring med det eksisterende marketingteam

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn