Praktikstilling: Bliv HR manager og få stort ansvar!

Brænder du for HR-opgaver? Brænder du for at screene og ansætte kandidater? Ønsker du at afprøve egne ideer inden for rekruttering? Så er du måske den nye HR-praktikant hos GoTutor!

Nr. 1 på Trustpilot

En del af

Se videoen om jobbet som lektiehjælper

Rekruttér landets bedste lektiehjælpere!

Jobbet som HR-manager er at administrere den fulde HR-proces. Når en kandidat har ansøgt jobbet som lektiehjælper, bliver det din opgave at screene dem, svare dem og afholde jobsamtaler med dem– herunder at få onboardet de kandidater, som ansættes.

Praktikstillingen er på 37 timer pr. uge og er ulønnet. Tidligere erfaring med HR, kundeservice, salg og lignende funktioner er en fordel, dog ikke et krav.

Vi giver dig et stort ansvar fra dag 1. Søg jobbet, hvis du ønsker at arbejde med HR, brænder for at lære og ønsker at få et stort plus på dit CV med praktisk HR-erfaring.

Send din ansøgning til:

Zpqjmmyucm

Udsigt til job efter endt praktik

At være praktikant ved GoTutor kan ses som første step inden en stilling i virksomheden. GoTutor ansætter kun praktikanter, hvor der ved praktikkens afslutning er mulighed for en betalt stilling.

Jobbet som HR-manager tilrettelægges derfor med udgangspunkt i, at praktikanten kan fortsætte i en lignende funktion efter endt praktik.

Send din ansøgning til:

Har du spørgsmål ?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på: hr@gotutor.dk