Praktikstilling: Bliv HR manager og få stort ansvar fra dag 1!

Brænder du for HR-opgaver og processer? Brænder du for at screene og ansætte kandidater? Trives du med et stort ansvar? Ønsker du at afprøve egne ideer og initiativer inden for rekruttering? Så er du måske den nye HR-praktikant, vi søger til vores kontor på Østerbro.

Rekruttér landets bedste undervisere

Få et job, hvor du gør en direkte forskel for børn og unge. Din opgave vil være at sikre rekruttering af de bedste undervisere til vores elever landet over. Jobbet som HR-manager er at administrere den fulde HR-proces. Når en kandidat har ansøgt jobbet som underviser ved GoTutor, bliver din opgave at screene dem, svare dem og afholde samtaler med relevante kandidater – herunder at få onboardet de kandidater, som ansættes. For at sikre ansøgere vil du også blive ansvarlig for at besøge uddannelsessteder med potentielle undervisere samt drive diverse digitale rekrutteringskampagner.

Vi giver dig et stort ansvar fra dag 1, og vi er åbne overfor nye ideer og tiltag, som vil styrke virksomhedens HR-funktion. Jobbet ved GoTutor er helt unikt, fordi vi sikrer succesoplevelser på helt nært hold, når vi sammen hjælper børn og unge til en bedre skolegang og fremtid. Søg jobbet, hvis du elsker at arbejde med HR, brænder for at lære og ønsker at få et stort plus på dit CV med praktisk HR-erfaring.

Praktikstillingen er på 37 timer pr. uge og er ulønnet. Tidligere erfaring med HR, kundeservice, salg og lignende funktioner er en fordel, dog ikke et krav.

Ansøg stillingen:

Dine primære arbejdsområder:

  • Screene ansøgninger
  • Afholde samtaler med kandidater
  • Onboarde ansatte kandidater
  • Besvare spørgsmål fra ansøgere og ansatte undervisere
  • Supportere salgsteamet i valget af undervisere til elever
  • Diverse administrative opgaver ift. HR
  • Møde potentielle undervisere på landets uddannelsessteder

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn