Praktikstilling: Bliv sales and customer relations manager og få stort ansvar!

Brænder du for opgaver inden for salg og kundeservice? Og ønsker du at afprøve egne kompetencer inden for det administrative, sælgende og vejledende felt? Så er du måske den nye sales and customer relations manager hos GoTutor!

Se videoen om jobbet som lektiehjælper

Koordinér bæredygtige tutor-forløb og skab læringsglæde hos børn og unge!

Jobbet som sales and customer relations manager består i at administrere den fulde salgs- og service-proces. Når en familie eller elev kontakter GoTutor, bliver det din opgave på nysgerrig, empatisk og vejledende vis at afklare deres behov, finde den rette tutor og sikre at et godt og bæredygtigt forløb etableres - herunder at sælge timer til kunden og se til, at disse bliver afholdt til alles tilfredshed.

Stillingen er studie-praktik-stilling af et semesters varighed - det vil sige, at du skal være studerende på en videregående uddannelse (både kort og lang) og have en praktik på et helt semester foran dig. Praktikstillingen er på 37 timer pr. uge og er ulønnet. Tidligere erfaring med kundeservice, salg, undervisning eller lignende funktioner er en fordel, dog ikke et krav.

Send din ansøgning til:

Zpqjmmyucm

Udsigt til job efter endt praktik

At være praktikant ved GoTutor kan ses som første step inden en stilling i virksomheden. GoTutor ansætter kun praktikanter, hvor der ved praktikkens afslutning er mulighed for en betalt stilling.

Jobbet som sales and customer relations manager tilrettelægges derfor med udgangspunkt i, at praktikanten kan fortsætte i en lignende funktion efter endt praktik.

En efterfølgende stillings indhold kan være lig praktikstillingen, men kan også vinkles så den matcher lige netop dine kompetencer og karrieredrømme.

Vi giver dig et stort ansvar fra dag 1. Søg jobbet, hvis du ønsker at arbejde med salg og kundeservice, brænder for at lære og ønsker at få et stort plus på dit CV med praktisk erfaring.

Send din ansøgning til:

Har du spørgsmål ?

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Skriv til os på: sw@gotutor.dk