I praktik som videograf

Har du interesse for videoproduktion og vil du være en del af en spændende iværksættervirksomhed? Så er du måske lige den person, vi ønsker!

Fokus på de gode videofortællinger

Vi åbner netop nu for praktikanter, og vi søger én, der kan booste vores videokommunikation. Du bliver en del af et innovativt team og kan være med til at gøre en stor forskel for virksomheden. Du kommer til at redigere film, producere nyt indhold, administrere vores YouTube-kanal og meget mere.

Vi søger en praktikant med et stort drive og 100% fokus på de gode videofortællinger. Du får din egen plads på vores kontor tilligemed resten af teamet, der også vil indgå i spændende samarbejder. Du har gennem hele praktikperioden fri adgang til vores professionelle kameraudstyr. Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning i dag!

Ansøg stillingen:

Ansøgningsfrist: 01/10/2018

Det kan vi tilbyde:

  • Attraktiv arbejdsplads 50 m fra Østerport st.
  • Et team der har unik indsigt i de nyeste tendenser inden for udvikling og markedsføring
  • Få indblik i en iværksættervirksomhed
  • Et ungt team med et stort drive

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn