I praktik som back-end udvikler

Er du på udkig efter en praktikplads, der kan give dig udfordringer og relevant erhvervserfaring? Vi søger i øjeblikket en praktikant til at assistere vores in-house udviklere på vores kontor i København.

Hello world

Vi udvikler i PHP (PHP framework: Laravel) og vores front-end er baseret på en bred vifte af de nyeste teknologier, som Vue.js og Blade-skabeloner. Det er et plus, hvis du har erfaringer med OO PHP og MySQL samt kendskab til Git og Git flows i vores udvælgelsesproces.

Vi er meget fokuserede på udvikling, og vi søger derfor en dedikeret og lærenem profil, der har en positiv tilgang og et socialt gen, der smitter af på omgivelserne. Du vil under dit praktikforløb arbejde med kerneudvikling, idégenerering og optimering af vores eksisterende løsninger. Du vil få din egen kontorplads og mulighed for at lære af og samarbejde med erfarne udviklere.

Ansøg stillingen:

Ansøgningsfrist: 01/10/2018

Hvad vi udvikler i:

  • HTML5 & CSS3
  • Javascript (Vanilla / Vue.js)
  • PHP (Laravel)
  • MYSQL (JSON API)
  • Version control: GIT

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn