I praktik som digital marketing manager

Kunne du tænke dig at blive en haj til annoncering i Google, Facebook samt at koordinere indhold? Så er det måske dig vi leder efter til vores nye praktikant hos Danmarks bedste lektiehjælpsvirksomhed. Målet med praktikopholdet er, at du viser dit værd og fortsætter som fastansat efter praktikforløbet.

Fast lærermester under hele forløbet

Du vil blive tilknyttet Mads Christensen som er grundlæggeren af GoTutor. Han har, siden GoTutor startede, haft ansvaret for GoTutors marketing. Han er selv certificeret fra Google til at optimere virksomheder gennem annoncering. Mads har i flere år arbejdet tæt sammen med Google, hvor han blandt andet er medlem af deres VIP-forum og dermed kan få ekstraordinær sparring fra Google. Derudover har han i flere år arbejdet som mentor hos Venturecup og ConnectDenmark, hvor han har rådgivet virksomheder i deres markedsføringsstrategier.

Efter du har endt din praktikperiode hos GoTutor vil du have en certificering fra Google med i baggagen, som vil være yderst værdifuld for din fremtidige karriere. Du vil ligeledes opnå en certificering i generel digital marketing fra HubSpot, et af de mest anderkendte markedsføringsbureauer.


Vi søger i øjeblikket ikke kandidater til denne stilling.

Det kan vi tilbyde:

  • Annoncering til sociale medier og Google
  • Optimering af marketingkampagner
  • Udarbejdelse af medieplan
  • Ideudvikling samt konceptudvikling
  • Segmentering af målgrupper
  • Analyse af brugeradfærd

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag