Deltidsstilling: Bliv salgskoordinator og hjælp børn til en bedre fremtid

Trives du med at løse administrative opgaver i en travl og omskiftelig hverdag? Vil du være med på et eventyr med det mål at skabe Danmarks største udbyder af privatundervisning? Så er du måske den blæksprutte, vi søger til vores kontor på Østerbro.

Match elever med undervisere

Få et job hvor du gør en direkte forskel for børn og unge. Din opgave vil være at skabe det rette match mellem vores mange elever og undervisere. Efter en elev har efterspurgt lektiehjælp hos os, bliver det din opgave at koordinere deres undervisningsforløb hos GoTutor. Dette indebærer alt fra kontakt til undervisere, evalueringer samt håndteringer af betalinger. Vi giver dig et stort ansvar, hvor du bliver elevens livline og det er dig de ringer til, hvis de har brug for hjælp og rådgivning. Jobbet som salgskoordinator er helt unikt, fordi du oplever succesoplevelserne på helt nært hold når du hjælper børn og unge til en bedre skolegang og fremtid. Søg jobbet hvis du elsker at kommunikere samt at gøre en forskel.

Deltidsstillingen er på 15-20 timer pr. uge. Tidligere erfaring med salg og kundeservice er en fordel, dog ikke et krav.

Vi søger i øjeblikket ikke ansøgere til denne stilling.

Direktør hos gotutor

Du vil skulle varetage forskellige praktiske, administrative og koordinerende opgaver som f.eks.:

  • Salg og kundeservice
  • Holde styr på diverse undervisningsforløb
  • Koordinering mellem undervisere og elever
  • Diverse administrative opgaver

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag