Deltidsstilling: Bliv salgskoordinator og hjælp børn til en bedre fremtid

Trives du med at løse administrative opgaver i en travl og omskiftelig hverdag? Vil du være med på et eventyr med det mål at skabe Danmarks største udbyder af privatundervisning? Så er du måske den blæksprutte, vi søger til vores kontor på Østerbro.

Match elever med undervisere

Få et job hvor du gør en direkte forskel for børn og unge. Din opgave vil være at skabe det rette match mellem vores mange elever og undervisere. Efter en elev har efterspurgt lektiehjælp hos os, bliver det din opgave at koordinere deres undervisningsforløb hos GoTutor. Dette indebærer alt fra kontakt til undervisere, evalueringer samt håndteringer af betalinger. Vi giver dig et stort ansvar, hvor du bliver elevens livline og det er dig de ringer til, hvis de har brug for hjælp og rådgivning. Jobbet som salgskoordinator er helt unikt, fordi du oplever succesoplevelserne på helt nært hold når du hjælper børn og unge til en bedre skolegang og fremtid. Søg jobbet hvis du elsker at kommunikere samt at gøre en forskel.

Deltidsstillingen er på 15-20 timer pr. uge. Tidligere erfaring med salg og kundeservice er en fordel, dog ikke et krav.

Ansøg stillingen:

Ansøgningsfrist: 30/09/2019

Hør mere om jobbet her:

Video placeholder for youtube

Du vil skulle varetage forskellige praktiske, administrative og koordinerende opgaver som f.eks.:

  • Salg og kundeservice
  • Holde styr på diverse undervisningsforløb
  • Koordinering mellem undervisere og elever
  • Diverse administrative opgaver

Serviceorienteret koordinator, der trives med salgsopgaver

Der er højt tempo hos GoTutor, og dagene kommer ikke til at ligne hinanden. Derfor er det vigtigt, at du trives i en omskiftelig hverdag med korte frister. Vi forventer, at du har tidligere erfaring med salg. Herudover forventer vi, at du:

  • Er struktureret, grundig og fokuseret
  • Forstår at løse opgaver selvstændigt fra start til slut
  • Er dedikeret og tager initiativ
  • Trives i et ungt iværksættermiljø med en pulserende stemning

Om GoTutor

Vi har et ønske om at hjælpe og motivere børn og unge til en god fremtid i det danske uddannelsessystem. Vores mission er at hjælpe vores elever til at blive bedre i skolen og give dem succesoplevelser, der på ny vil gøre det sjovt at studere. Derfor opfatter vi os selv som værende ikke kun undervisere, men også mentorer, der kan hjælpe eleverne videre gennem uddannelsessystemet.

Hos GoTutor er vi drevet af et ønske om at hjælpe andre, hvor de har brug for det. Lysten til at tilegne sig viden kommer, når overblikket og forståelsen vender tilbage. Den største motivation for os er at se, hvordan vores viden hjælper eleverne godt videre.

Lær os bedre at kende

Medarbejderfordele og frynsegoder

Det skal være en fornøjelse at gå på arbejde, så vi har sørget for de bedste rammer
God frokost
Varme/kolde drikke
Arrangementer
Fredagshygge

Vil du være en del af holdet?

Vi søger løbende medarbejdere, der brænder for deres fag

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn