Mentor i gymnasiet Fransk

Find hoved og hale i faget fransk med en mentor

Fransk er et fag, mange gymnasieelever har det svært med. Med de mange andre fag der også er at få styr på, bliver fransk ofte nedprioriteret. Den prioritering er forståelig - men den kan få konsekvenser på længere sigt.

Derfor tilbyder GoTutor en mentor i fransk på gymnasiet. Vores mentor er en sprogunderviser, der hjælper dig eller dit barn med at finde hoved og hale i fransk sprog og kultur. Samtidig er det en ekstern rygrad, der giver dig det ekstra skub, der er brug for.

Hvis du vil høre mere om, hvad en mentor i fransk kan gøre for dig, kan du ringe til GoTutor og tage en uforpligtende snak.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i fransk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Isabella S.

Isabella S.

STX

Se profil
Liva M.

Liva M.

STX

Se profil
Ida C.

Ida C.

Teologi

Se profil
Natasha D.

Natasha D.

Jura

Se profil
Elisabeth N.

Elisabeth N.

Kaospilot

Se profil
Iben D.

Iben D.

Cand.mag.

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte