Mentor

Få hjælp, rådgivning og vejledning af en mentor

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer privatundervisning

Mentor – vejen til udvikling

Mange elever og studerende oplever mangel på motivation og selvtillid i skolen, og der er ofte et eller flere fag, der især vækker problemer. Man kan hurtigt blive fanget i en ond cirkel, hvor tvivlen på egne evner fører til problemer med at følge med i timerne, hvilket fører til både dårlig trivsel og yderligere mangel på skoleglæde. Det er noget, som sætter en stopklods for den faglige udvikling! Vi matcher dig eller dit barn med en mentor og rådgiver, som tager udgangspunkt i den individuelle oplevelse og de unikke behov. En mentor kan således give et bedre fundament for læring i de fag, der er svære, og hvor der mangler selvtillid og motivation.

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

En mentor efter dit skema

Med en mentor fra GoTutor planlægger I selv, hvordan forløbet skal se ud. Vores mentorer gør deres bedste for at tilpasse sig deres elevers kalendere, så hverdagen hænger sammen og I opnår det bedste udgangspunkt for undervisningen. Din/jeres mentor kan komme hjem til dig/jer, ud på det lokale bibliotek eller et helt tredje sted – I finder sammen ud af placering og tidspunkt. Det er også muligt at få et online forløb over skype; på den måde kan det nogle gange være nemmere at få enderne til at mødes, særligt hvis du eller dit barn har en travl hverdag, hvor det kan virke svært at presse en mentor ind, uden det bliver en stressfaktor. Ring ind til os, så kan vi fortælle mere om de mange muligheder for at få en mentor.

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer