Mentor

Vi tilbyder empatisk rådgivning og vejledning

Folkeskole
Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Vejen til udvikling

Mange børn oplever mangel på motivation og selvtillid i skolen, og der er ofte et eller flere fag, der især vækker problemer. Man kan hurtigt blive fanget i en ond cirkel, hvor tvivlen på egne evner fører til problemer med at følge med i timerne, hvilket fører til både dårlig trivsel og yderligere mangel på skoleglæde. Det er noget, som sætter en stopklods for dit barns udvikling. GoTutor har løsningen, og vi baner vejen! Vi matcher dit barn med en mentor, som tager udgangspunkt i dit barns individuelle oplevelse og unikke behov. En mentor kan således give et bedre fundament for læring i de fag, der er svære, og hvor der mangler selvtillid og motivation.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Succesoplevelser med en mentor

Mentorerne fra GoTutor fokuserer på den enkelte elevs mål, og disse mål sætter vi sammen med eleven selv. På den måde virker målene overskuelige, og det foregår i et tempo, som dit barn finder behageligt. Hos os er en mentor en erfaren person, der ikke kun tilbyder lektiehjælp, men også råder og vejleder, når selvtilliden er i bund. Vores mentorer fokuserer på barnets individuelle sejre - hvis det endelig er lykkedes at forstå brøkregning, hvis de nu kan føre en samtale på engelsk, hvis de før var i tvivl om de var gode nok til en gymnasial uddannelse, alle sejrene gælder! Vores mentorers mission er at guide dit barn til at tro på sine egne evner, og så kommer sejrene helt af sig selv.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Certificerede mentorer

Hos GoTutor kan du få en mentor, der både er erfaren og certificeret. Gennem vores screeningsproces sikrer vi os, at vores mentorer har de rette faglige og pædagogiske kompetencer, så du kan føle dig i trygge hænder, når det gælder en person, der skal bruge meget tid sammen med dit barn. Der kan komme mange problematikker, som børn og unge har svært ved at tale med deres forældre om, derfor er det ofte rart med en anden type rådgiver, der kan skabe forståelse for dit barns behov, og løbende rapportere tilbage, så du kan følge med. Vores mentorer er både fleksible og omstillingsparate, og vi sørger for at forløbet foregår på jeres præmisser. Vi gør alt vi kan for at bidrage til den gode stemning i hjemmet, vi får styr på frustrationerne omkring skolegangen, genskaber dit barns lyst til at lære, og dermed fremelsker skoleglæden!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn