Mentor

Få hjælp, rådgivning og vejledning af en mentor

Folkeskole Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Mentor – vejen til udvikling

Mange elever og studerende oplever mangel på motivation og selvtillid i skolen, og der er ofte et eller flere fag, der især vækker problemer. Man kan hurtigt blive fanget i en ond cirkel, hvor tvivlen på egne evner fører til problemer med at følge med i timerne, hvilket fører til både dårlig trivsel og yderligere mangel på skoleglæde. Det er noget, som sætter en stopklods for den faglige udvikling! Vi matcher dig eller dit barn med en mentor og rådgiver, som tager udgangspunkt i den individuelle oplevelse og de unikke behov. En mentor kan således give et bedre fundament for læring i de fag, der er svære, og hvor der mangler selvtillid og motivation.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Succesoplevelser med en mentor

Hos os er en mentor en erfaren person, der ikke kun tilbyder lektiehjælp, men som også råder og vejleder, når selvtilliden er i bund. Ved forløbets start kortlægger I sammen, hvad der skal ske og hvordan forløbet skal se ud. I sætter nogle mål, som undervisningsgangene herefter vil søge at arbejde hen mod. Dette er både kortsigtede og langsigtede mål – på den måde opnår eleven løbende små succesoplevelser, der motiverer til at arbejde mod det overordnede mål. Det kan være, at du eller dit barn gerne vil blive bedre til engelsk eller til brøkregning. Måske vil du gerne forberede dig til gymnasietiden eller en videregående uddannelse?

De små succesoplevelser er vigtige for motivationen, og netop dette aspekt arbejder vores mentorer meget på. Man kan nå langt med faglig selvtillid og en god portion motivation, men nogle gange kræver det råd og den rette vejledning til, hvordan man kommer derhen.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

En mentor efter dit skema

Med en mentor fra GoTutor planlægger I selv, hvordan forløbet skal se ud. Vores mentorer gør deres bedste for at tilpasse sig deres elevers kalendere, så hverdagen hænger sammen og I opnår det bedste udgangspunkt for undervisningen. Din/jeres mentor kan komme hjem til dig/jer, ud på det lokale bibliotek eller et helt tredje sted – I finder sammen ud af placering og tidspunkt. Det er også muligt at få et online forløb over skype; på den måde kan det nogle gange være nemmere at få enderne til at mødes, særligt hvis du eller dit barn har en travl hverdag, hvor det kan virke svært at presse en mentor ind, uden det bliver en stressfaktor. Ring ind til os, så kan vi fortælle mere om de mange muligheder for at få en mentor.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn