Mentor i gymnasiet Dansk

Få et løft i dansk med en mentor

Faget dansk kan være en hård omgang. Hvis man ikke er god til litterære analyser, hvis man har læsevanskeligheder eller hvis man har svært ved at se det interessante i Guldalderen, kan dansk i gymnasiet godt blive en udfordring. Hvis man alligevel prøver og fejler, kan den faglige selvtillid lide et knæk.

Heldigvis er der hjælp at hente. GoTutor tilbyder en mentor i dansk på gymnasiet. Vores mentor følger dig og tilrettelægger et forløb ud fra dine styrker og udfordringer. På den måde får du et løft i dansk, der kan mærkes - både fagligt og personligt.

Ring eller send en e-mail til Gotutor, så vi kan tage en uforpligtende samtale om, hvordan en mentor i dansk kan hjælpe jer.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i dansk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Julie F.

Julie F.

STX

Se profil
Emil J.

Emil J.

HHX

Se profil
Agnethe M.

Agnethe M.

Tysk

Se profil
Stine B.

Stine B.

HHX

Se profil
Nadine-Beatrice C.

Nadine-Beatrice C.

HTX

Se profil
Edith J.

Edith J.

STX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte