Mentor i gymnasiet Spansk

Få et løft i spansk med en mentor

De tre år på gymnasiet byder på både nye og gamle kendinge på skemaet. En af de nye bekendtskaber for en del elever er spansk, og mange af dem ser aktivt frem til at lære verdens fjerde mest talte sprog.

Men det gå-på-mod kan hurtigt vende til opgivenhed og frustration, hvis man ikke kan knække den nye sprogkode. Det går næsten altid ud over eleven - både fagligt og personligt.

Derfor tilbyder GoTutor en mentor i spansk på gymnasiet. Vores dygtige mentor er både en underviser, når svære koncepter skal gennemgås og en personlig støtte, når motivationen svigter. På den måde får både faglighed og selvtillid et massivt løft.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i spansk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Julie F.

Julie F.

STX

Se profil
Lars B.

Lars B.

Laboratorieteknologi

Se profil
Anne N.

Anne N.

Cand.Mag

Se profil
Jessica S.

Jessica S.

STX

Se profil
Sophus G.

Sophus G.

Lærer

Se profil
Salma M.

Salma M.

HTX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte