Mentor i folkeskolen Historie

Få fod på historie med en dygtig mentor

Historie kan være lige så kedeligt, som det kan være spændende. Mange elever kan have problemer med at følge med i historie, simpelthen fordi tavleundervisningen ikke er stimulerende nok. Det kan være svært at se, hvorfor middelalderen er relevant, når man går i 3. klasse.

På den lange bane er det til gengæld rigtig ærgerligt, hvis en elev allerede tidligt mister lysten til at lære i historie. Derfor tilbyder GoTutor en mentor i historie i folkeskolen. Vores mentor tager udgangspunkt i den enkelte elev, og skræddersyr et forløb, der kan vække skoleglæden og interessen for historie igen. På den måde får dit barn fod på historie på sin egen måde.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i historie

Håndplukkede og certificerede topstuderende

William A.

William A.

Idrætsvidenskab

Se profil
Lotte L.

Lotte L.

Cand. Pæd. Filosofi

Se profil
Mohammed S.

Mohammed S.

Datalogi og Informatik

Se profil
Katrine H.

Katrine H.

STX

Se profil
Frida S.

Frida S.

HF

Se profil
Jonas A.

Jonas A.

Anvendt Filosofi

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte