Mentor i folkeskolen Psykologi

Genfind interessen for psykologi med GoTutor

Når det bliver tid til at vælge valgfag i udskolingen, ser mange elever frem til at få nyt gods på skoleskemaet. På nogle få skoler har de mulighed for at tilmelde sig psykologi. Selvom faget fanger manges interesse, kan det være overvældende med teori og læsebyrde. Nogle elever giver helt op på noget, de ellers interesserede sig meget for.

GoTutor kan hjælpe. Vi tilbyder en mentor i psykologi i folkeskolen, der kan hjælpe med fagligheden såvel som selvtilliden. Vores dygtige mentor foretager en behovsanalyse af dig eller dit barn, og tilrettelægger på baggrund af denne et forløb, så eleven kan genfinde sin interesse for psykologi.

Ring til GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med psykologi.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i psykologi

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Ali F.

Ali F.

STX

Se profil
Liva H.

Liva H.

STX

Se profil
Joachim B.

Joachim B.

HTX

Se profil
Amalie M.

Amalie M.

STX

Se profil
Rasmus S.

Rasmus S.

Ingeniør

Se profil
Phillip N.

Phillip N.

Cand.merc.IMM

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte