Mentor i folkeskolen Fysik/kemi

Kom godt fra start i fysik/kemi med en mentor

Mange elever får deres opgave for, når de kommer op i udskolingen og starter med fysik/kemi. Faget er kendt som det tungeste af de naturvidenskabelige fag, og med atomer, pH-skalaen og elektromagnetisme at holde styr på kan det hele hurtigt blive lidt for meget. Det kan gå ud over både fagligheden, læringslysten og den generelle trivsel.

GoTutor kan hjælpe. Vi tilbyder en mentor i fysik/kemi i folkeskolen, så du eller dit barn kan komme godt fra start i faget. Med en mentor er der nemlig én, hvis eneste fokus er på sin elev. Det samarbejde kan altid ses på resultaterne - både de faglige og de personlige.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i fysik-kemi

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Lærke o.

Lærke o.

STX

Se profil
Hazel C.

Hazel C.

STX

Se profil
Anna A.

Anna A.

Biomedicin

Se profil
Julie V.

Julie V.

Journalistisk

Se profil
Benjamin B.

Benjamin B.

STX

Se profil
Lauritz V.

Lauritz V.

STX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte