Mentor i folkeskolen Fransk

Kom godt fra start i fransk med en mentor

Faget fransk har et ry for at være både besværligt og hårdt. For de fleste elever er det første gang, de skal lære et sprog fra bunden - engelsk har de trods alt indtaget passivt hele deres liv. Fransk kan derfor hurtigt blive uoverskueligt. Hvis man tilmed ikke kan følge med, kan det gå ud over både faglighed og selvtillid.

GoTutor tilbyder en mentor i fransk i folkeskolen. Med en mentor er der én, eleven kan støtte sig op ad. Der er én at stille alle de spørgsmål, de måske ikke tør stille i klasseværelset. Der er én at øve det franske sprog med, uden at være bange for at lyde dum. Alt det har en enormt positiv indvirkning, og kan være med til at dit barn kommer godt fra start i fransk.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i fransk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Benjamin B.

Benjamin B.

STX

Se profil
Nicholas J.

Nicholas J.

Læreruddannelsen

Se profil
Nikoline J.

Nikoline J.

STX

Se profil
Sofie F.

Sofie F.

musik/matematik

Se profil
Peter L.

Peter L.

Anvendelse af kunstig intelligens

Se profil
Amanda V.

Amanda V.

Lærer

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte