Ekstraundervisning i folkeskolen Matematik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Søger I ekstraundervisning til matematik i folkeskolen?

Har du et barn, der kæmper med matematik og ikke helt kan følge med i klasseundervisningen? Så kan ekstraundervisning være vejen frem til forståelse. Måske har dit barn mistet motivationen, eller måske er det bare svært at følge med, selvom interessen egentlig er der? Uanset udgangspunktet kan vores undervisere hjælpe og videregive de helt rette redskaber til at knække den matematiske kode. Hvis ekstraundervisning til matematik i folkeskolen kan være noget for dig og dit barn, så kontakt os i dag til en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Ekstraundervisning til matematik i folkeskolen med dit barn i fokus

Med ekstraundervisning og lektiehjælp i matematik kan I få professionel hjælp af en underviser, der har års erfaring med faget. I får tilknyttet en underviser, der kan støtte, vejlede og yde den hjælp til matematik, som dit barn har brug for. Det giver også inspiration og motivation for dit barn at have en lektiehjælper, der kan svare på og hjælpe med alle de spørgsmål og uklarheder, som han eller hun har til matematikfaget. Her er der ikke en hel skoleklasse, der kæmper om hjælp fra én lærer – fokus er udelukkende på dit barn.

Vores dygtige undervisere i matematik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil

Oplev professionel ekstraundervisning til matematik i folkeskolen

Vores lektiehjælpere besidder de helt rette kompetencer til at undervise i matematik; de har både faglige og sociale redskaber, der kan bruges til at skabe de fælles mål, der skal agere rettesnor for forløbet. Måske har dit barn et specielt læringsbehov? Jeres underviser finder den læringsstil, der fungerer bedst. Ikke to børn er ens, og vi kan sagtens finde alternative og spændende læringsmetoder, der fanger barnets interesse og gør faget sjovt. Det handler om at skabe tryghed og en lyst til at gå i skole og lære – det og meget mere kan ekstraundervisning gøre for dit barn!

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Sådan foregår dit barns ekstraundervisning i matematik

Ved forløbets start definerer I sammen, hvad behovet helt præcist er; hvilke udfordringer går igen og skaber problemer for dit barn? Når det er på plads, skal der sættes en række mål – både kort- og langsigtede. Et langsigtet mål kan fx være, at matematik skal være sjovt og spændende at arbejde med. For at nå derhen, skal der sættes en række delmål, der kan give små succesoplevelser og en tro på, at det overordnede mål faktisk er opnåeligt. Du kan læse mere om GoTutors læringsmetode

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn