Ekstraundervisning i folkeskolen

Du kan styrke dit barns fundament for læring med ekstraundervisning

Vælg fag

Ekstraundervisning i folkeskolen styrker motivationen

Hos GoTutor hører vi ofte fra forældre, at børn og unge falder bagud i et eller flere fag, fordi de ikke er motiverede nok. Det skyldes ofte, at det er for svært, og at der mangler tro på egne evner. På de højere klassetrin reflekteres den manglende motivation i de afsluttende karakterer, og det kan i værste fald resultere i, at mulighederne for videre uddannelse svinder eller lukkes helt. Ekstraundervisning sætter fokus på motiveret læring og tilpasses dit barns eget tempo. På den måde kan dit barn få ekstra opmærksomhed til de svære emner og hurtigt føle sig klar til undervisningen i skolen og fremtidens eksamener.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Det bliver en leg med ekstraundervisning i folkeskolen

Hvis dit barn nærmest får ondt i maven ved tanken om bestemte fag, kan den dårlige stemning derfra komme med hjem til jer. Folkeskolen kan være en svær tid, og der kan være mange fag, der driller. Det kan gøre mange børn kede af det, men det er ganske unødvendigt; med ekstraundervisning i folkeskolen fra GoTutor skabes der en god stemning omkring læring og de fag, der er svære og uoverskuelige. Læring kan blive til en leg, og ekstraundervisning kan vise hvordan. Vi tilrettelægger undervisningen, så dit barn kan få mest muligt ud af den. Ring til os i dag til en snak om, hvordan dit barn kan få ekstraundervisning i folkeskolen.

Sæt punktummet

Vores holdning er, at børn og unge ikke bør opleve dårlig trivsel i skolen. Derfor er vi glade for og stolte over, at 90% af vores elever melder tilbage til os, at deres motivation til skoledagen er steget efter et forløb med en af vores dygtige undervisere.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Hvordan foregår vores ekstraundervisning?

Du kan få ekstraundervisning med kvalitet. Den kvalitet sikrer GoTutor med vores certificerede undervisere; de har alle gennemgået en omfattende screeningsproces, hvor deres faglige, pædagogiske og sociale kompetencer testes. På den måde sikrer vi, at de ikke alene har styr på deres undervisningsfag, men at de også har styr på, hvordan de giver eleverne flest mulige succesoplevelser med læring. Undervisningsforløbene bliver nøje planlagt ud fra de behov, ønsker og ambitioner, den enkelte elev har. Det hele foregår hjemme hos jer, så dit barn oplever trygge rammer omkring læringen.

Vores undervisere gør ekstraundervisning i folkeskolen til legende læring. Her ser vi i højere grad motivation for læring og ny viden, fordi det gøres sjovt og anderledes, og det vækker dit barns kreative sider. Ikke mindst sikrer det, at han/hun holder interessen og får lyst til at lære mere. Hvis det lyder godt, kan vi tage en snak om, hvad dit barn skal bruge for at hæve sit faglige niveau. Du kan læse mere om vores undervisere og deres faglige profiler

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn