Sprogkurser og privatundervisning i sprog

Med os kan du styrke dine sprogkundskaber

Privat Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

En bred vifte af sprog

GoTutor tilbyder kurser i mange forskellige sprog på mange niveauer. Skal dit firma have nye kollegaer i Tyskland? Arrangér et tyskkursus! Er du og dine kammerater nervøse for at trække fransk som mundtlig eksamen på gymnasiet? Tag et kursus i det franske sprog! Vil du hæve dit faglige niveau i engelsk, inden du starter i 10. klasse? Så forbered dig med et engelskkursus! Måske vil du bare gerne lære et nyt sprog med en kyndig privatunderviser? Ring til GoTutor til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig – så forbereder vi sprogkurser, der kan bruges!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Private sprogkurser

Måske har det altid ærgret dig, at du aldrig fik skovlen under fransk, da du havde faget i gymnasiet. Eller måske skal du snart til Sydamerika i et halvt år og vil gerne kunne begå dig på spansk. Med en privatunderviser kan du få et skræddersyet sprogkursus, der er målrettet efter dine behov og interesser. Du kan læse mere om de private sprogkurser

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Sprogkurser på folkeskoleniveau

Hos GoTutor ved vi, hvor svære sprogfagene i folkeskolen kan være, og dit barn kan hurtigt komme bagud, når først motivationen skranter. Men det kan være meget nyttigt at beherske et fremmedsprog – en solid viden indenfor tysk, fransk og ikke mindst engelsk vil være guld værd. Med et sprogkursus af en privatunderviser kan dit barn få et stærkt fundament for at få styr på sprogfagene. Glæd dig til snart at føre en samtale på et andet sprog med dit barn!

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Kom i gang
Sprogkursus på gymnasialt niveau

Så er det blevet tid til at sætte sprogkundskaberne fra folkeskolen på prøve! Men du er blevet usikker på dine evner. Du føler måske, du er kommet langt bagud i forhold til de andre i klassen? Måske er der et sprogfag, du altid har haft svært ved, eller måske har du nu spansk for første gang? Det kan være alt for forvirrende at gennemføre selv, men vi har heldigvis dygtige privatundervisere, der kan hjælpe dig. De har selv været igennem gymnasiets sprogfag og har bestået med bravour. Med et sprogkursus fra GoTutor får du lettere ved at lære et nyt sprog, og du bliver styrket i de fag, der har været besværlige siden folkeskolen. Med hjælp fra GoTutor kan du snart imponere i klasseværelset!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn