Privatlærer

Få undervisning af en privatlærer

Folkeskole
Gymnasie
 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Privatlærere løfter dig fagligt

Et barn der falder bagud fagligt kan føre til meget bekymring og frustration i hjemmet, specielt hvis det bliver en ond spiral, hvor barnet måler sit værd ud fra, at de ikke kan følge med. Det kan være hårdt og lede til konflikter selv at prøve at få barnet op på siden af klassekammeraterne, og den onde spiral af faglige udfordringer og dårlig selvtillid kan fortsætte og fortsætte.

Du kan kontakte os på telefon 71 99 71 90 og få en uforpligtende snak om, hvad en privatlærer kunne betyde for dit barns faglighed og trivsel.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Få en certificeret privatlærer

Vores privatlærere kan hjælpe dit barn med alt fra lektielæsning til opgaveskrivning, men det klare mål er at arbejde mere helhedsorienteret og få dit barn løftet videre i et svært fag, der er blevet til en mavepine. Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige og pædagogiske niveau. Alle vores privatlærere har gennemført eller er i gang med at gennemføre en videregående uddannelse, har fået topkarakterer i de fag, de underviser i, og har en grundig forståelse af såvel det faglige som de udfordringer, det kan bringe med sig, når et barn er kommet bagud i skolen. Sådan sikrer vi os, at vores privatlærere er de rette til at varetage dit barns behov, ikke kun fagligt, men i lige så høj grad personligt. Læs mere og mød vores dygtige privatlærere.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Få glæden ved at gå i skole tilbage

Hos GoTutor arbejder vi ud fra, at en glad elev er en god elev, og børn der slås med at følge med i skolen kan nogle gange blive meget kede af det af netop den årsag. Det kan blive til en ond spiral, hvor barnet vender det indad og får det dårligt med sig selv, hvilket kun yderligere demotiverer og gør det sværere for barnet at følge med. Uden den nødvendige hjælp mister barnet langsomt motivationen og troen på sig selv. Det kan så yderligere lede til, at barnet måske helt mister lysten til og glæden ved at gå i skole.

Men vi kan hjælpe. Hos GoTutor sætter vi punktum for dårlig trivsel, og med en af vores tålmodige og empatiske privatlærere kan dit barn få undervisning i det tempo, der passer dem bedst.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn