Privatlærer til de svære fag

Få undervisning af en privatlærer

0.-10. klasse Gymnasie

Se videoen: Sådan fungerer privatundervisning

Privatlærer, der løfter fagligt

Et barn, der falder bagud fagligt, kan føre til meget bekymring og frustration i hjemmet, specielt hvis det bliver en ond spiral, hvor barnet måler sit værd ud fra, at han eller hun ikke kan følge med. Det kan være hårdt og lede til konflikter, hvis man selv prøver at få barnet op på siden af klassekammeraterne, og den onde spiral af faglige udfordringer og dårlig selvtillid kan fortsætte og fortsætte. De problemstillinger hører vi alt for tit om hos GoTutor. Hos os kan du derfor finde en privatlærer, der kan skræddersy et 1:1-forløb til dit barn i det eller de fag, der volder problemer. Du kan kontakte os på telefon 71 99 71 90 og få en uforpligtende snak om, hvad en privatlærer kan betyde for dit barns faglighed og trivsel.

Udendørs opgaveskrivning for gymnasieelev

Vores tilgang til læring

  • Vi benytter os ofte af vendespil, quiz-lege og andre aktiviteter, der kan gøre undervisningen sjovere.

  • Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

  • Vi er modstandere af standardiserede tests og tror på, at løbende opmærksomhed giver det bedste fundament for vurdering af eleven.

Læs mere om vores tilgang

Få en certificeret privatlærer

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige og pædagogiske niveau. Alle vores privatlærere har gennemført eller er i gang med en videregående uddannelse, har fået topkarakterer i deres undervisningsfag og har en grundig forståelse af såvel det faglige som de udfordringer, det kan bringe med sig, når et barn er kommet bagud i skolen. Sådan sikrer vi os, at vores privatlærere er de rette til at varetage dit barns behov, ikke kun fagligt, men i lige så høj grad personligt. Vi udbyder privatundervisning i alle fag over hele landet. Matematik, engelsk, billedkunst eller noget helt fjerde; vi har en privatlærer, der kan løfte dit barn! Læs mere og mød vores dygtige privatlærere

Genialt

Nikolaj Andersen, 30 januar

Fantastisk til eksamensforberedelse og rigtig god...

Ole Steffesen, 22 januar

Super forløb — top kvalitet

Rune Berthelsen, 23 november

Lad os tale sammen

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål.
Ring til os på:

71 99 71 90

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer