Sprogkursus i Engelsk

Lær engelsk fra bunden!

Drømmer du om at blive bedre til at tale engelsk? Engelsk er et af de vigtigste sprog, fordi du kan benytte dig af det i hele verden. Det kan derfor også være meget frustrerende hvis ikke man kan tale det flydende. Alle kan lære engelsk og det er aldrig for sent at gå i gang. Har du den rette vilje og fokus kan du styrke dit engelsk på rekordtid. Med et skræddersyet sprogkursus i engelsk hos GoTutor, vil du hurtigt opleve en forbedring både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder et yderst effektivt sprogkursus fra en certificeret underviser hjemme hos dig. Vi tager udgangspunkt i præcis dit niveau uafhændelig af alder og baggrund. Vi sammensætter et undervisningsforløb, der passer lige præcis til dine behov. Ud fra en behovsanalyse, bliver du matchet med den underviser, der passer bedst til dig.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i engelsk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Julie F.

Julie F.

STX

Se profil
Emil J.

Emil J.

HHX

Se profil
Maria M.

Maria M.

HHX

Se profil
Emilie B.

Emilie B.

IB

Se profil
Agnethe M.

Agnethe M.

Tysk

Se profil
Stine B.

Stine B.

HHX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer