Sprogkursus for private

Vi tilrettelægger et privat sprogkursus med dine mål i fokus!

Bliv ringet op

Sprogkyndige undervisere

Hos GoTutor er alle vores dygtige undervisere topstuderende, der kan begå sig ubesværet på det eller de sprog, de underviser i. De har alle en bred erfaring indenfor undervisning og formidling, og brænder alle for at lære fra sig. Ved ansættelse gennemgår underviserne en grundig certificeringsproces, der sikrer, at de lever op til GoTutors standarder for faglighed samt sociale og pædagogiske færdigheder.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
Læs mere om GoTutors sprogkurser services

Dansk er et notorisk svært sprog at lære. Fra de tre for omverdenen ukendte vokaler Æ, Ø og Å til udtale, sætningskonstruktion og det, for mange ikke-dansktalende, store og fremmedartede ordforråd.

GoTutor udbyder private sprogkurser i dansk til såvel nybegyndere som øvede.

Når man skal til at lære sprog i skolen, starter man i dag med engelsk, hvor man tidligere startede med tysk og fransk. Det er helt naturligt, nu hvor internettet har slået landegrænserne ind – og engelsk er i høj grad internettets lingua franca. Vil du gerne have ordentlig fod på det engelske? GoTutor udbyder private sprogkurser i engelsk for begyndere og øvede, tilrettelagt efter dine mål og behov

Læs mere om vores engelskkurser

Tyskland er, med over 80 millioner indbyggere, et absolut europæisk powerhouse. Det åbner mange døre, hvis man kan tysk; om man ønsker at lave handelsaftaler syd for grænsen eller at flytte til Berlin. GoTutor tilbyder tysk sprogkursus for private, skræddersyet til dine mål og interesser.

Mange forbinder desværre stadig fransk med en striks lærer og en dårlig samvittighed over forsømte ordforrådsøvelser, men det er ikke en helt dårlig idé at kunne fransk. Fransk er stadig et sprog, der kan åbne døre over hele verden; fra Vietnam over Madagaskar til Canada, og selvfølgelig i Frankrig. Vil du pudse dit franske af eller måske gå i gang for første gang? GoTutor tilbyder et privat sprogkursus i fransk, der tilrettelægges efter dine mål og behov.

At kunne spansk er nøglen til et helt kontinent og næsten en halv milliard mennesker over hele verden. GoTutor skræddersyer et privat spanskkursus til dig, uanset om du er helt grøn eller gerne vil forbedre dig.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn