Privat sprogkursus

Lær et helt nyt sprog med GoTutor

Måske du er lidt ked af, at du aldrig rigtig fik fod på andre sprog end dansk? Måske kunne dit engelske trænge til en overhaling, så du kan være mere effektiv professionelt? Eller måske skal du til at rykke et halvt år til Bordeaux, og ønsker at kunne begå dig i både fransk sprog og kultur?

Med et sprogkursus fra GoTutor sætter du dig selv op til succes! Vi tilrettelægger en læringsplan efter dine udfordringer og interesseområder, og skræddersyr et forløb, så du når dine mål.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Effektive én-til-én sprogkurser

Hos GoTutor udbyder vi private sprogkurser i dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Kurserne foregår med en privat underviser 1-2 gange om ugen, når det passer dig.

Ved jeres første møde laver i en forventningsafstemning og en læringsplan med mål og delmål. Derefter tilrettelægger vores kyndige underviser et forløb efter dine behov og ønsker, og udvælger indhold og undervisningsmateriale, der gør det mere relevant for dig!

Hvis der opstår nye mål og udfordringer, justerer vi naturligvis blot undervisningen løbende. Én til én-modellen sikrer nemlig, at du får den undervisning, du har brug for!

Sprogkyndige undervisere

Hos GoTutor er alle vores dygtige undervisere topstuderende, der kan begå sig ubesværet på det eller de sprog, de underviser i. De har alle en bred erfaring indenfor undervisning og formidling, og brænder alle for at lære fra sig. Ved ansættelse gennemgår alle vores undervisere en grundig certificeringsproces, der sikrer, at de lever op til GoTutors standarder for faglighed samt sociale og pædagogiske færdigheder. Med andre ord er vi trygge ved, at du altid får kvalitetsundervisning hos GoTutor!

Når du køber et privat sprogkursus hos GoTutor, matcher vi dig op med den underviser, der bedst kan imødekomme dine mål, både sproglige og personlige. Alle vores undervisere i de forskellige sprog er præcis lige så forskellige, som vores kursister; derfor er det vigtigt, at jeres kemi spiller, så du får mest muligt ud af dit forløb!

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information
Læs mere om GoTutors sprogkurser services

Dansk er et notorisk svært sprog at lære. Fra de tre for omverdenen ukendte vokaler Æ, Ø og Å til udtale, sætningskonstruktion og det, for mange ikke-dansktalende, store og fremmedartede ordforråd.

GoTutor udbyder private sprogkurser i dansk til såvel nybegyndere som øvede.

Når man skal til at lære sprog i skolen, starter man i dag med engelsk, hvor man tidligere startede med tysk og fransk. Det er helt naturligt, nu hvor internettet har slået landegrænserne ind - og engelsk er i høj grad internettets lingua franca.

Vil du gerne have ordentlig fod på det engelske? GoTutor udbyder private sprogkurser i engelsk for begyndere og viderekommende, tilrettelagt efter dine mål og behov.

Læs mere om vores engelskkurser

Tyskland er, med over 80 millioner indbyggere, et absolut europæisk powerhouse. At kunne tysk åbner mange døre, om man ønsker at lave handelsaftaler syd for grænsen eller at flytte til Berlin. GoTutor tilbyder private tyskkurser, skræddersyet til dine mål og interesser.

Mange forbinder desværre stadig fransk med en striks lærer med pagehår og dårlig samvittighed over forsømte ordforrådsøvelser, men at kunne fransk er ikke en helt dårlig idé. Fransk er stadig et sprog, der kan åbne døre over hele verden; fra Vietnam over Madagaskar til Canada, og, selvfølgelig, i Frankrig.

Vil du pudse dit franske af, eller måske gå i gang for første gang? GoTutor tilbyder et privat sprogkursus i fransk, der tilrettelægges efter dine mål og behov.

At kunne spansk er nøglen til et helt kontinent og næsten en halv milliard mennesker over hele verden. GoTutor skræddersyer et privat spanskkursus til dig, uanset om du er helt grøn eller gerne vil forbedre dig.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn