Mentor i gymnasiet Historie

Få nyt mod på Historie med en mentor

Historie er et af de fag, du bare ikke slipper for. Uanset hvilken gymnasial uddannelse du tager, skal du som minimum have Historie på B-niveau.

For nogle elever kan dette godt blive en udfordring. Historie kan nemlig være lige så indviklet og tørt som det kan være spændende og relevant. Hvis man falder bagud kan det være svært at hale ind på det tabte, og det får nogle elever til helt at give op.

Heldigvis kan GoTutor hjælpe. Vi tilbyder en mentor i historie på gymnasiet, der kan hjælpe dig eller dit barn godt igennem. Sammen lægger I en plan for forløbet, og mentoren kommer herefter hjem til dig og hjælper med lektier og hængepartier. På den måde kan du få nyt mod på historiefaget!

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i historie

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Joachim B.

Joachim B.

HTX

Se profil
Amalie M.

Amalie M.

STX

Se profil
Phillip N.

Phillip N.

Cand.merc.IMM

Se profil
Astrid Ø.

Astrid Ø.

STX

Se profil
Emil O.

Emil O.

HHX

Se profil
Rune M.

Rune M.

BA Historie

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte