Mentor i gymnasiet Engelsk

Læg en plan for engelsk med en mentor

Faget engelsk er på 50 år gået fra endnu et fremmedsprog til en integreret del af de flestes arbejdsliv. Den realitet kan i mellemtiden lede til en hel del stress og jag. Det føles som om, man skal klare den godt i engelsk. Der er typisk mange afleveringer og lektier i engelsk, og hvis man falder bagud, kan det virke uoverskueligt at indhente det tabte.

Heldigvis kan GoTutor hjælpe. Vi tilbyder en mentor i engelsk på gymnasiet, der kan hjælpe dig eller dit barn godt igennem. Vores dygtige mentor underviser i engelsk ud fra en plan, I har lagt sammen, og sætter ind præcis dér, hvor der er behov. På den måde kan du få ro på igen, og komme godt igennem engelsk.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i engelsk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Lotte L.

Lotte L.

Cand. Pæd. Filosofi

Se profil
Mohammed S.

Mohammed S.

Datalogi og Informatik

Se profil
Maximillian B.

Maximillian B.

MGK

Se profil
Marilyn N.

Marilyn N.

Gymnasium

Se profil
Frederik B.

Frederik B.

STX

Se profil
Jasmin R.

Jasmin R.

Oplevelsesøkonomi

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte