Mentor i gymnasiet Biologi

Få hjælp i biologi af en mentor

De fleste elever på gymnasiet har de fag, de elsker, og de fag, de har svært ved. Biologi falder tit i den sidste kategori. Lektierne er fulde af fagudtryk, man ikke forstår, og at skrive en aflevering kan blive uoverskueligt, fordi man ikke ved, hvor man skal starte. Derfor bliver biologi nogle gange forsømt. Det går ud over resultaterne - både fagligt og personligt.

GoTutor kan hjælpe. Vi tilbyder en mentor i biologi i gymnasiet, både på A-, B- og C-niveau. Vores mentor tager udgangspunkt i dig og dine specifikke udfordringer, og hjælper dig med de områder, hvor du ellers har lyst til at kaste håndklædet i ringen.

Kontakt GoTutor og tag en uforpligtende snak om, hvordan en mentor i biologi kan hjælpe dig.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i biologi

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Hector C.

Hector C.

STX

Se profil
Robert H.

Robert H.

Kemi og Bioteknologi

Se profil
Edith J.

Edith J.

STX

Se profil
Helena S.

Helena S.

Dyrepasser

Se profil
Sebastian M.

Sebastian M.

Bioteknologi

Se profil
Simon L.

Simon L.

STX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Vi hjælper i alle fag

Her er et udsnit af vores mest efterspurgte