Ekstraundervisning i gymansiet Matematik

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Ekstraundervisning i matematik i gymnasiet: Når matematikken driller

Er du (eller dit barn) bange for at falde bagud i matematik eller få en dårlig eksamen? Måske overvejer du endda, om du bare skal droppe ud? Du er måske i tvivl om, hvorvidt det nu også var rigtigt at vælge matematik på A- eller B-niveau, og det er svære spørgsmål at stå med – men der er hjælp at hente! Med den rigtige hjælp og ekstraundervisning i matematik i gymnasiet har du mulighed for at løfte dig fagligt. Vi har først og fremmest fokus på din individuelle udvikling og dine behov med udgangspunkt i en behovsanalyse; uanset hvad dine personlige mål er, skal du kunne nå dem på bedst mulig vis.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Giv matematikhøvl til matematikbøvl!

Matematik kan være både sjovt, spændende og en interessant udfordring. For nogle føles matematiktimerne lange, kunne lige så godt foregå på volapyksprog og forbindes måske også med både frustration og afmagt. Hvordan er det nu, beviserne for retvinklede trekanter ser ud, og hvordan var det nu lige med integralregning og statistik? Spørgsmålene kan være rigtig mange og uoverskuelige.

En privatlærer til ekstraundervisning i matematik kan hjælpe dig ved hjælp af de metoder, der passer til lige netop dig – kreative lege, farver, strukturerede systemer eller noget fjerde eller tiende. Undervisningsmetoden er tilrettelagt efter dine behov og din læring. Vi kan tilbyde både én-til-én-ekstraundervisning eller i grupper på op til tre.

Vores dygtige undervisere i matematik

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Sebastian H.

Sebastian H.

HF

Se profil
Jonathan H.

Jonathan H.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil

Træning og leg – hvad virker for dig?

Vores undervisere hos GoTutor er selv studerende på en højere videregående uddannelse med op til flere års erfaringer i at undervise i matematik på forskellige niveauer. Vi tilbyder lektiehjælp i matematik i gymnasiet på både C-, B- og A-niveau. Da vores undervisere selv er studerende (eller færdiguddannede), betyder det, at de også kender til, hvor frustrerende det kan være at sidde og læse den samme ligning eller den samme problemstilling igen og igen uden at være blevet klogere tiende gang – sommetider tværtimod. Det er derfor, vi er her! Det er for at hjælpe dig videre.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Hvem er GoTutor?

Siden 2014 har vores mange dygtige undervisere hjulpet over 5.000 børn og unge godt videre med deres skolegang. Vores mission er at sætte punktum for mistrivsel og i stedet motivere, rådgive og vejlede til en videre gang i uddannelsessystemet, der i højere grad er præget af lærelyst og skoleglæde. Vi samarbejder med en række sociale organisationer og kommuner, og vi arbejder med blandt andet ordblindhed og ADHD. Vi garanterer kvalitetssikring fra vores undervisere og tør med i alt 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot garantere rigtig høj kundetilfredshed.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn