Ekstraundervisning i gymnasiet

Kom godt med og videre i gymnasiet

Læs vores kundeudtalelser

Ekstraundervisning i gymnasiet til en succesfuld skolegang

Gymnasiet er en helt ny skole for dig eller dit barn og for mange en helt ny måde at gå i skole på. Det kan være overvældende, og måske er det rigtig svært at jonglere med alt det nye på én gang. Udfordringerne er mange i gymnasiet, og det kan give anledning til konflikter og frustration i både skolen og i hjemmet. Det betyder for mange, at det kan være svært at følge med i undervisningen og passe sin skole … men gymnasiet behøver ikke være en uovervindelig udfordring! Med ekstraundervisning i gymnasiet det være både sjovt, spændende og i sidste ende en rigtig god og succesfuld oplevelse.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Åbn dine døre med ekstraundervisning i gymnasiet

Det behøver ikke være uoverskueligt at gå i gymnasiet, selvom det er svært og måske kan synes umuligt at komme godt igennem. Heller ikke selvom det virker, som om der ingenting står mellem linjerne i en dansktekst, at fremmedsprog er volapyk, at musik ingen sammenhæng har, eller at matematik, fysik eller biologi ikke har noget med dig at gøre. Med ekstraundervisning i gymnasiet kan du finde nøglen og åbne de døre, du gerne vil igennem; og det er alt sammen med udgangspunkt i dig, dine behov og dine ønsker ved hjælp af en behovsanalyse og et skræddersyet forløb.

Få det bedste match med den bedste underviser

En underviser fra GoTutor er selv studerende, typisk på en videregående uddannelse. De er certificerede, kvalificerede og ikke mindst engagerede, og de har på egen krop oplevet den frustration, der kan være forbundet med at gå i skole, når det faglige driller – uanset om det drejer sig om dansk, engelsk, fysik eller noget helt fjerde. Vores undervisere har alle en mission om at hjælpe elever med at komme godt igennem gymnasiet ved at tage udgangspunkt i den enkeltes behov og succeskriterier.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Dine mål er vores mål

Det er hos GoTutor vores succeskriterium og mål at klæde dig bedst muligt på med metoder og teknikker, der virker for lige netop dig, så du kan opnå dine mål. Relationen mellem elev, underviser og evt. forældre spiller også en vigtig rolle, og vi stræber efter at skabe plads til øvelse og træning i et trygt miljø for at opbygge den nødvendige selvsikkerhed og selvtillid, som kan hjælpe dig godt videre i din rejse i uddannelsessystemet. Vores underviseres engagement og arbejde med ekstraundervisning i vante rammer tager med flere års erfaring udgangspunkt i nøgleord som blandt andet trivsel, motivation, glæde og fremtidsmuligheder. En underviser til ekstraundervisning hos GoTutor brænder for dine succeser, og det er dig, der sætter dagsordenen.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn