Ekstraundervisning i folkeskolen Dansk

 • En uforpligtende snak

  Vi starter med en kort telefonsamtale om behovet. Her kortlægger vi alle udfordringer og bliver klogere på situationen. Dermed ved vi, hvordan problemet løses.

 • Et unikt match

  Vi tildeler herefter dén af vores undervisere, der bedst kan løse udfordringerne. Hvis det skulle ske, at der ikke er kemi, tildeler vi en ny, uden at det koster ekstra.

 • 1-til-1 undervisning

  Undervisningen foregår 1-2 gange om ugen i hjemmet. Vi tager 100% udgangspunkt i den enkeltes udfordringer, læringsstil og potentiale.

 • Løbende tilpasning

  Vi evaluerer forløbet løbende, og du får adgang til en digital portal. Her kan du følge fremskridt i undervisningen. Du kan følge med i underviserens logbog efter hver time.

Ekstraundervisning til dansk i folkeskolen hæver det faglige niveau

Danskfaget kan give problemer for mange. Faget består af mange aspekter, som det er essentielt for børn og unge at lære. Læsning og skrivning er fx vigtigt at kunne, men hvis dit barn synes det er svært, kan det hurtigt føre til udfordringer i mange af de andre fag; og det bliver måske endda for svært at gå på en gymnasial uddannelse, når den tid kommer. Ekstraundervisning til dansk i folkeskolen sætter dit barns behov i centrum. Herved kan elevens faglige danskkompetencer hæves, og i sidste ende bliver de andre fag også nemmere.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Er der danskfaglige aspekter, der driller?

I danskfaget er der mange emner, der kan drille. Det klassiske problem er grammatikken. For at indsnævre feltet og vide, hvad der præcis er brug for, udarbejder vi en plan i samråd med både eleven og forældrene, og sammen tager vi stilling til, hvor meget hjælp dit barn skal have. På den måde er vi sikre på, at du kan give dit barn en underviser, der har helt styr på de frustrerende emner i danskfaget. Det kan ofte være effektivt at gøre læringen til en leg – dit barn kan fx få styr på verberne med vendespil eller styrke sine kommunikationsevner med tegn og gæt. Vi har mange tricks i posen, og dem kan du og dit barn nyde godt af!

Vores dygtige undervisere i dansk

Anders V.

Anders V.

STX - almen studentereksamen

Se profil
Astrid L.

Astrid L.

HF

Se profil
Sune J.

Sune J.

Aarhus Universitet - AU

Idéhistorie

Se profil
Ilknur E.

Ilknur E.

Copenhagen Business School - CBS

Erhvervsjura

Se profil
Mette M.

Mette M.

Københavns Universitet - KU

Folkesundhedsvidenskab

Se profil
Maja A.

Maja A.

University College - Lillebælt - UCL

Lærer

Se profil

Oplev et godt forløb med ekstraundervisning til dansk i folkeskolen

Når I starter et forløb hos GoTutor, finder vi den perfekte underviser til jer; det er vigtigt for et godt forløb, at underviseren matcher med dit barn både fagligt og personligt. Vi sikrer, at underviserens faglige kompetencer er i orden, ved kun at lade de, der selv har opnået topkarakterer i faget, undervise dit barn. Derudover sikrer vi deres pædagogiske og sociale kompetencer ved en screeningsproces, hvor de skal bestå et kursus til nær perfektion. På den måde kan du få de bedste undervisere i landet til dit barns ekstraundervisning til dansk i folkeskolen. Vores undervisere sætter den enkelte elevs særlige behov, mål og ambitioner i fokus, så eleven kan føle sig tilpas i stoffet og selv mærke udviklingen. Forældrene kan løbende gennem forløbet se elevens frustrationer smelte væk. Du kan møde vores undervisere og læse nærmere om dem

Dit barns undervisning foregår helst hjemme hos jer selv, så du kan give dit barn trygheden af at være omkring familie og velkendte omgivelser. Mest af alt kan du hjælpe dit barn af med frustrationerne omkring dansk i folkeskolen med ekstra undervisning, så fagets uoverskuelighed tackles med de bedst mulige forudsætninger.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

 • Individuel behovsanalyse

 • Behovsfokuseret undervisning

 • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring
Sammen når vi målene!

Du kan give dit barn ekstraundervisning til dansk i folkeskolen fra den bedst anmeldte udbyder på Trustpilot. Vi bliver så stolte, når elever og forældre melder tilbage, at deres mål er nået med vores underviseres passionerede og engagerede hjælp og vejledning. Vores fokus er at sikre motivation og selvtillid i skolen, så dit barn ikke behøver at være ked af at gå i skole. Giv dit barn en ekstra hånd ved at ringe til GoTutor. Sammen kan vi sætte punktum for dårlig trivsel i skolen.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
 • Flere fag
 • Flere undervisere
 • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn