Ekstraundervisning i folkeskolen Engelsk

Problemet er bare en udfordring

Både dansk og engelsk fylder meget i den danske folkeskole. Dansk er én ting, men engelsk er en lidt anden disciplin. Engelsk byder på både udtale, tekstforståelse, engelsk grammatik og meget mere. Engelsk betyder meget for folkeskolens grundlag til videre uddannelse.

Derfor er engelsk et vigtigt fag allerede i folkeskolen. Er du eller dit barn kørt fast i det engelske og har brug for ekstraundervisning uden for skoletid? Det kan være, at lektiehjælp i engelsk ikke er nok?

Besvær i engelsk er ikke et problem men en udfordring, der kan overkommes. Engelsk er stort og omfangsrigt, og det er både givende og inkluderende socialt og globalt.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Bliv ringet op af en rådgiver

Vores dygtige undervisere i engelsk

Håndplukkede og certificerede topstuderende

Joachim B.

Joachim B.

HTX

Se profil
Sara J.

Sara J.

STX

Se profil
Zulaikha R.

Zulaikha R.

HTX

Se profil
Anders J.

Anders J.

HHX

Se profil
Astrid W.

Astrid W.

STX

Se profil
Riyan A.

Riyan A.

STX

Se profil
Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

  • Individuel behovsanalyse

  • Behovsfokuseret undervisning

  • Løbende rapportering

Målrettet og effektiv læring

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer