Knæk sprogkoden med et sprogkursus i gymnasiet

Få fod på et fremmedsprog med GoTutor

Overvejer du at studere i udlandet, men bliver du stoppet af sprogbarrieren? Er du på vej på udveksling i Barcelona, og er nervøs for om du kan begå dig? Eller vil du gerne give den et ekstra skub inden din mundtlige fransk-eksamen til sommer? Så tag et sprogkursus med GoTutor!

Vi udbyder skræddersyede sprogkurser til dig, der gerne vil lære et nyt sprog eller forbedre dit engelske, tyske, franske eller spanske. Med et sprogkursus hos GoTutor får du en indgående viden om sprog og kultur, og tilrettelægger i samarbejde med en dygtig underviser forløbet, så du kan nå dine mål!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Lær et nyt sprog, mens du er ung!

De tre år, man går på gymnasiet, er et af de bedste tidspunkter at lære sprog. Det er nu, du lærer bedst, og hele verden er åben!

Har du måske overvejet, om du vil rejse rundt i Sydamerika i dit sabbatår? Så kunne det for eksempel være værd at kunne spansk. Eller hvad med at tage din videregående uddannelse i udlandet? Der er det alfa omega at kunne andre sprog end dansk. GoTutor tilbyder sprogkurser i fem forskellige sprog, så du kan komme godt fra start, når du om lidt skal ud i verden. Gør dig selv mere relevant i bunken af ansøgere til udveksling, eller tal dit tyske varmt med inden din mundtlige eksamen. Uanset hvad kan GoTutor hjælpe!

Sprogkyndige undervisere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende, der kan begå sig ubesværet på det sprog, de underviser i. De har bred faglig og pædagogisk erfaring med privatundervisning og lektiehjælp, og ved hvordan de tilrettelægger en læringsplan, så du får den undervisning, du har brug for.

Vores undervisere bliver screenet grundigt som en del af ansøgningsprocessen for at sikre, at de både fagligt og pædagogisk lever op til GoTutors standarder. Ved ansættelse laver vi desuden en kortlægning af alle vores underviseres unikke undervisningsstil og personlighed. På den måde kan vi altid lave det bedste match, og finde den helt rigtige underviser til at imødekomme netop dine behov.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information
Læs mere om GoTutors sprogkurser services

Dansk er et notorisk svært sprog at lære. Fra de tre for omverdenen ukendte vokaler Æ, Ø og Å til udtale, sætningskonstruktion og det, for mange ikke-dansktalende, store og fremmedartede ordforråd.

GoTutor udbyder private sprogkurser i dansk til såvel nybegyndere som øvede.

Halter det lidt med det engelske op til eksamenerne, eller vil du bare gerne få helt styr på det sprog, vi kommunikerer mest på internationalt? Så tag et sprogkursus med GoTutor. Vi tilrettelægger kurset, så det imødekommer dine ønsker, og du kommer i mål!

Fik du aldrig rigtig fat om det tyske sprog i løbet af skoletiden, eller vil du gerne være så godt som flydende, inden du rykker til Berlin i dit sabbatår? Så tag et sprogkursus med GoTutor!

Vores dygtige underviser skræddersyr undervisningsplanen, så du når dine mål!

Det er mange 2. G’eres og 3. G’eres værste mareridt at trække fransk til eksamen, men sådan behøver det ikke være! Få styr på det franske skrift- og talesprog med en franskkyndig underviser fra GoTutor! Underviseren tilrettelægger et skræddersyet forløb ud fra dine behov og ønsker, så du kan blive løftet både fagligt og personligt!

Spansk er det fjerde mest talte sprog i verden, men herhjemme er det tit en tung dansepartner. Knæk koden til spansk med et privat sprogkursus fra GoTutor! Bliv klar til mundtlig eksamen eller til at færdes ubesværet i Argentina.

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn