Sprogkurser på gymnasiet

Brug din gymnasietid på at lære et nyt sprog

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Få fod på et fremmedsprog med GoTutor

Overvejer du at studere i udlandet, men bliver du stoppet af sprogbarrieren? Er du på vej på udveksling i Barcelona, men er nervøs for om du kan begå dig? Eller vil du gerne give den et ekstra skub inden din mundtlige fransk-eksamen til sommer? Så tag et af vores sprogkurser på gymnasiet! Vi udbyder skræddersyede sprogkurser til dig, der gerne vil lære et nyt sprog eller forbedre dit engelske, tyske, franske eller spanske. Med et sprogkursus hos GoTutor får du en indgående viden om sprog og kultur. Du tilrettelægger i samarbejde med en dygtig underviser forløbet, så du kan nå dine mål. Kontakt GoTutor og få en snak om, hvordan et sprogkursus kan hjælpe dig!

Sprogkyndige undervisere

Hos GoTutor er alle vores undervisere håndplukkede topstuderende, der kan begå sig ubesværet på det sprog, de underviser i. De har bred faglig og pædagogisk erfaring med privatundervisning og lektiehjælp, og de ved, hvordan de tilrettelægger en læringsplan, der giver dig præcis den undervisning, du har brug for. Læs mere om vores undervisere

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer
Læs mere om GoTutors sprogkurser services

Dansk er et notorisk svært sprog at lære. Fra de tre for omverdenen ukendte vokaler Æ, Ø og Å til udtale, sætningskonstruktion og det, for mange ikke-dansktalende, store og fremmedartede ordforråd.

GoTutor udbyder private sprogkurser i dansk til såvel nybegyndere som øvede.

Halter det lidt med det engelske op til eksamenerne, eller vil du bare gerne få helt styr på det sprog, vi kommunikerer mest på internationalt? Så tag et sprogkursus med GoTutor. Vi tilrettelægger kurset, så det imødekommer dine ønsker, og du kommer i mål!

Er du nervøs for din kommende eksamen i mundtlig tysk, eller vil du gerne være så godt som flydende, inden du rykker til Berlin i dit sabbatår? Så tag et sprogkursus med GoTutor! Vores dygtige undervisere skræddersyr undervisningsplanen, så du når dine mål!

Det er mange gymnasieelevers værste mareridt at trække fransk til eksamen, men sådan behøver det ikke være. Få styr på det franske skrift- og talesprog med en franskkyndig underviser fra GoTutor! Underviseren tilrettelægger et skræddersyet forløb ud fra dine behov og ønsker, så du kan blive løftet både fagligt og personligt.

Spansk er det fjerde mest talte sprog i verden, men herhjemme er det tit en tung dansepartner. Knæk koden til spansk med et privat sprogkursus fra GoTutor! Bliv klar til din mundtlige eksamen eller til at færdes ubesværet i Argentina.