Sprogkurser i folkeskolen

Bliv klar til et års udveksling, eller bliv endnu skarpere til dit andet fremmedsprog

Bliv ringet op

En del af

Sprogkursus i Tysk

Tysk er ikke et let sprog at mestre, og mange hænger fast i remser og forkerte pronomener. Men tysk kan absolut læres, og med en privat sprogunderviser fra GoTutor er du godt på vej!

Vi skræddersyr et forløb efter elevens unikke udfordringer og mål, og følger det til dørs med sprogundervisning en til to gange om ugen. Med en underviser, hvis eneste fokus er deres elev, ser I hurtigt fremgang og resultater. På den måde bliver eleven lynhurtigt klar til alt fra et efterskoleår ved den tyske grænse til den mundtlige eksamen i tysk.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. materialer og opgaver fra:

... For at sikre den højeste kvalitet!

Sprogkursus i Spansk

Spansk er et verdenssprog; kan du spansk, kan du begå dig i begge Amerikaer, på Fillipinerne samt selvfølgelig på den Iberiske halvø. Nogle folkeskoler udbyder spansk som valgfag i udskolingen, men selvom du eller dit barn ikke går på en af dem, kan spansk stadig læres med et sprogkursus hos GoTutor.

Vores dygtige underviser tilrettelægger et læringsforløb efter jeres ønsker og mål, og hjælper sin elev til langsomt men sikkert at få fod på det spanske. Uanset tidsramme og niveau får vi sat et forløb sammen, så I når i mål!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn