Sprogkurser i folkeskolen

Bliv klar til et års udveksling, eller bliv endnu skarpere til dit andet fremmedsprog

GoTutor udbyder sprogkurser i folkeskolen

Med en globaliseret verden har det aldrig været vigtigere, at vi kan kommunikere på tværs af sprogbarrierer. Børnene taler allerede i folkeskolen et bedre engelsk, end deres forældre gør, og valgfag som russisk, arabisk og kinesisk popper op på ungdomsuddannelserne. Hvis du eller dit barn ønsker at lære et nyt sprog, kan GoTutor hjælpe.

GoTutor tilbyder sprogkurser i folkeskolen i engelsk, tysk, fransk og spansk. Vores dygtige underviser skræddersyr et forløb ud fra dine eller dit barns forudsætninger og mål. Undervisningen foregår én-til-én i jeres hjem, når det passer jer. Med fokuseret undervisning og målrettede læreplaner får eleven hurtigt styr på det nye sprog!

Kontakt GoTutor og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med engelsk, tysk, fransk eller spansk.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Sprogkursus i Tysk

Tysk er ikke et let sprog at mestre, og mange hænger fast i remser og forkerte pronomener. Men tysk kan absolut læres, og med en privat sprogunderviser fra GoTutor er du godt på vej!

Vi skræddersyr et forløb efter elevens unikke udfordringer og mål, og følger det til dørs med sprogundervisning en til to gange om ugen. Med en underviser, hvis eneste fokus er deres elev, ser I hurtigt fremgang og resultater. På den måde bliver eleven lynhurtigt klar til alt fra et efterskoleår ved den tyske grænse til den mundtlige eksamen i tysk.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang
Sprogkursus i Spansk

Spansk er et verdenssprog; kan du spansk, kan du begå dig i begge Amerikaer, på Fillipinerne samt selvfølgelig på den Iberiske halvø. Nogle folkeskoler udbyder spansk som valgfag i udskolingen, men selvom du eller dit barn ikke går på en af dem, kan spansk stadig læres med et sprogkursus hos GoTutor.

Vores dygtige underviser tilrettelægger et læringsforløb efter jeres ønsker og mål, og hjælper sin elev til langsomt men sikkert at få fod på det spanske. Uanset tidsramme og niveau får vi sat et forløb sammen, så I når i mål!

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn