Privatlærer i gymnasiet til bedre resultater

Få en privatlærer, der hjælper dig godt gennem gymnasiet

Privatlærer i gymnasiet til de svære fag

Det kan være frustrerende at falde bagud i gymnasiet. Det føles som om, at der ikke er nok vågne timer i døgnet til at følge med, og nogle af fagene er direkte volapyk. Det bliver en hovedpine at læse lektier og skrive afleveringer. Måske undgås det endda helt, og det går i sidste ende ud over ens læring og glæde ved at gå i gymnasiet. Hos GoTutor kan du få en privatlærer i gymnasiet, der kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet gennem en skræddersyet indsats. Det giver bedre resultater og kan løfte dig eller dit barn fagligt og personligt.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige evner og sociale kompetencer. Alle vores privatlærere er i gang eller færdige med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. De har dermed et solidt fagligt fundament og kan ofte undervise i en håndfuld forskellige fag.

Vores privatlærere kan selv huske, hvordan det var at gå på gymnasiet. De ved, hvor svært det kan være at holde tungen lige i munden, og hvilke konsekvenser det kan få, hvis man falder bagud. Derfor brænder de for at hjælpe, hvor de kan, og løfte andre ud af den onde spiral.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

6 måneders forløb

Mest valgte
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Kom i gang

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn