Privatlærer i gymnasiet til bedre resultater

Få en privatlærer, der hjælper dig godt gennem gymnasiet

Bliv ringet op indenfor 24 timer:

Eller ring 71 99 71 90 -

Se videoen: Sådan fungerer lektiehjælp

Privatlærer i gymnasiet til de svære fag

Det kan være frustrerende at falde bagud i gymnasiet. Det føles som om, at der ikke er nok vågne timer i døgnet til at følge med, og nogle af fagene er direkte volapyk. Det bliver en hovedpine at læse lektier og skrive afleveringer. Måske undgås det endda helt, og det går i sidste ende ud over ens læring og glæde ved at gå i gymnasiet. Hos GoTutor kan du få en privatlærer i gymnasiet, der kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet gennem en skræddersyet indsats. Det giver bedre resultater og kan løfte dig eller dit barn fagligt og personligt.

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige evner og sociale kompetencer. Alle vores privatlærere er i gang eller færdige med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. De har dermed et solidt fagligt fundament og kan ofte undervise i en håndfuld forskellige fag.

Vores privatlærere kan selv huske, hvordan det var at gå på gymnasiet. De ved, hvor svært det kan være at holde tungen lige i munden, og hvilke konsekvenser det kan få, hvis man falder bagud. Derfor brænder de for at hjælpe, hvor de kan, og løfte andre ud af den onde spiral.

Underviser vi i din hjemby?

Indtast dit postnummer og se, om vi har ledige undervisere i dit nærområde.

Læs mere om de byer, hvor vi tilbyder lektiehjælp.

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Lektiehjælp til en fast lav pris

... uden skjulte gebyrer eller ting med småt!

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer