Privatlærer i gymnasiet til bedre resultater

Få en privatlærer, der hjælper dig godt gennem gymnasiet

Vælg fag

Bliv ringet op

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige evner og sociale kompetencer. Alle vores privatlærere er i gang eller færdige med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. De har dermed et solidt fagligt fundament og kan ofte undervise i en håndfuld forskellige fag.

Vores privatlærere kan selv huske, hvordan det var at gå på gymnasiet. De ved, hvor svært det kan være at holde tungen lige i munden, og hvilke konsekvenser det kan få, hvis man falder bagud. Derfor brænder de for at hjælpe, hvor de kan, og løfte andre ud af den onde spiral.

Charlotte hassing hellerup
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

En simpel pris

...så vi kan fokusere på det vigtigste: at planlægge et unikt tilpasset forløb!

Lektiehjælp

299 kr.

per time

  • Betal kun for de timer du bruger

  • Ingen gebyrer eller andre ting med småt

  • Mulighed for flere fag og undervisere

  • Rente- og gebyrfri finansiering tilbydes - Læs mere

Pris er inkl. adgang til materialer og ekstraopgaver fra:

Læs mere om vores læringsmaterialer

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn