Privatlærer i gymnasiet til bedre resultater

Få en privatlærer, der hjælper dig godt gennem gymnasiet

Privatlærer i gymnasiet til de svære fag

Det kan være frustrerende at falde bagud i gymnasiet. Det føles som om, at der ikke er nok vågne timer i døgnet til at følge med, og nogle af fagene er direkte volapyk. Det bliver en hovedpine at læse lektier og skrive afleveringer. Måske undgås det endda helt, og det går i sidste ende ud over ens læring og glæde ved at gå i gymnasiet. Hos GoTutor kan du få en privatlærer i gymnasiet, der kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet gennem en skræddersyet indsats. Det giver bedre resultater og kan løfte dig eller dit barn fagligt og personligt.

Bliv ringet op

Udfyld formularen, så tager vi en uforpligtende snak om, hvad du har brug for hjælp til!

Alle fag, alle niveauer, alle elever

Gymnasiet er både så akademisk bredt og så fagligt krævende, at alle føler sig på bar bund fra tid til anden. Problemet er, når denne følelse bliver grundstemningen, og man føler sig dum, uduelig og måske helt mister lysten til at lære. Med en privatlærer i gymnasiet fra GoTutor får du både privatundervisning og hjælp med den grundlæggende motivation til skolearbejdet. Undervisningen foregår dér, hvor det passer dig, når det passer dig. Vi kan hjælpe med alle fag på alle niveauer, og vi tager udgangspunkt i netop samspillet mellem skoleglæde og faglighed, uanset om der er tale om eksamenslæsning eller et længere forløb. Vi tror på alle elever, og vi hjælper dig til igen at tro på dig selv.

Certificerede privatlærere

Hos GoTutor gennemgår alle privatlærere en grundig certificeringsproces, der sikrer deres faglige evner og sociale kompetencer. Alle vores privatlærere er i gang eller færdige med en videregående uddannelse og har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. De har dermed et solidt fagligt fundament og kan ofte undervise i en håndfuld forskellige fag.

Vores privatlærere kan selv huske, hvordan det var at gå på gymnasiet. De ved, hvor svært det kan være at holde tungen lige i munden, og hvilke konsekvenser det kan få, hvis man falder bagud. Derfor brænder de for at hjælpe, hvor de kan, og løfte andre ud af den onde spiral.

...
En ting, jeg kunne lide, var deres hurtige svartid, og så har kundeservicen været fantastisk. De få gange, jeg har været nødt til at kontakte GoTutor efter forløbets start, har jeg fået svar med det samme.

- Charlotte Hassing

Det fulde overblik

Når du starter et forløb hos GoTutor, får du adgang til din personlige læringsplatform, hvor du kan følge med i din fremgang. Efter hver undervisningsgang skriver vores undervisere en rapport, hvor man som forælder eller du som elev kan læse om, hvilke emner der er blevet dækket i løbet af undervisningen. Du kan altså løbende følge med i, hvordan din lektiehjælp går.

Vores forløb
Priser og forløb hos GoTutor

Gå til prisoversigten for et samlet overblik over alle vores forløb.

3 måneders forløb

20 timer
329 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

6 måneders forløb

Mest valgt
40 timer
299 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

12 måneders forløb

80 timer
269 kr. / time
  • Flere fag
  • Flere undervisere
  • Ingen binding
Mere information

Bliv ringet op i dag

Hør, hvad vi kan gøre for dit barn